TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubaci Svilajnac

Za slavlja je važno da svi budu srećni i radosni a da se najvažniji dan proslavi uz sveuopšte zadovoljstvo zvanica. Trubači Svilajnac uvek su vama na usluzi spremni da u svakom trenutku dođu i da svojim nastupom ulepšaju atmosferu na vašem veselju.

Nastup na RTS

Odeveni, po vašem izboru i želji u elegantna odela, narodnu nošnju ili u ležerne uniforme, proslavljeni majstori trube orkestar Marka Danića će sa zadovoljstvom na vašem slavlju nastupati i svirati sve pesme i kola koja vi i vaši gosti volite da slušate.

Za vrhunsko slavlje potrebni su najbolji trubači a naš orkestar, višestruki pobednik festivala u Guči, spreman je da svoje znanje i svoj kvalitet pokaže na vašem veselju upravo izborom najboljih pesama i kola koje možete poželeti.

Gosti će uživati na slavlju o kakvom se govori dugi niz godina.

Svi koji su čuli uživo kako zvuči naš orkestar mogu vam potvrditi da je Marko Danić i njegov orkestar vrhunskih majstora trube najbolji izbor za svako vaše slavlje. Uz trubači Svilajnac veselje traje do kasnih večernji sati a vaši gosti zadovoljni i srećni prepričavaće svima na kakvom su odličnom slavlju bili.

Trubači Svijalnac imaju preko 20 godina iskustva

Naš orkestar poznat je više od 20 godina i svoje znanje i kvalitet koristi kako bi na vašem veselju zablistali sa najlepšim pesmama i hitovima domaće ali i strane muzike, izvornih pesama i kola kao i modernih hitova sa estrade.

Sviramo sve pesme koje vi i vaši gosti poželite

Naš repertoar broji preko 2.000 numera i sigurni smo da će svaki gost na vašem slavlju biti zadovoljan izborom. Trubači Svilajnac su vama na usluzi kad pravite i organizujete vaše slavlje.

Dostupni smo tokom cele godine

Sa zadovoljstvom nastupićemo upravo u trenutku koji ste vi poželeli. Uz trubače se dočekuju gosti, prate svatovi, dočekuju mladenci nakon venčanja. Trubači Svilajnac najavljuju i izvršenje torte pred goste gde vrhunskom trubačkom muzikom i pesmom po vašoj želji se torta unosi uz pratnju majstora trube.

Marko Danić, proslavljeni trubački umetnik će vam dati najbolji savet i sugestiju koje pesme ljudi vole da slušaju, kojim redosledom izvođenja će se napraviti najbolja atmosfera. Naše iskustvo i nagrade na festivalima garancija su uspeha. Svirali smo na bezbroj veselja tokom naše višegodišnje karijere kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Za nas su čuli svi i redovno nas pozivaju da na slavljima nastupamo i lepotom pesama odsviranim na trubi doprinesemo kvalitetu svakog veselja.

Trubači Svilajnac za sva veselja

Trubači za svadbe, krštenja, punoletstva, rođendane, srećne i radosne događaje su tu da zajedno sa vama vrhunskim pesmama i odličnom atmosferom uz sreću i radost učinimo da vaš najvažniji dan ostane u sećanju svih gostiju dugi niz godina.

Javite nam se, pozovite naš orkestar klikom na dugme za poziv, Viber ili WhatsApp u dnu vašeg ekrana i budite sigurni da ćemo uvek kao i do sada ispoštovati svaku vašu želju i vaš događaje učiniti izvrsnim.

Orkestar majstora trube spreman je za dolazak na vaše slavlje. Javite nam se i uživajte u veselju koje ste pripremili.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi