TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Valjevo

Trubači za svadbe i veselja Valjevo

Evropa je kroz vekove nudila celom svetu svoje poznate ličnosti, neki od njih su bili muzičari, a najbolji trubači u Srbiji, česti su na zabavama svih vrsta u Evropskim svim gradovima. U  Valjevu , gradu koji se ubraja među najstarijim naseljima u Srbiji, svirali smo mnogo puta na slavljima, svadbama, punoletstvima. Kolubarski okrug voli zvuk iz truba najboljih u Srbiji, trubačkog orkestra Marka Danića.

Valjevo trg Živojina Mišića

Valjevo trg Živojina Mišića

Od Ilije Birčanina do Miloša Teodosića, i svih poznatih Valjevaca, kroz istoriju, uz trube su slavili, dočekivali i pobednike i obeležavali slavu. Danas Kolubarski okrug, seća se svojih znametihi ličnosti, predaka i po dobroj atmosferi uz naš profesionalni trubački tim, slavi sve svoje radosne datume i običaje.

Trubači Valjevo cena

Naša cena trubača u Valjevu je najbolja cena za sve vrste veselja. Sviramo svaku vrstu muzike uz najbolje cene trubačke muzike za slavlja u Valjevu. Kroz Valjevo je truba, više puta nagrađivana kao najbolja truba Guče, i Marko Danić, pratili svatove, to su trenuci koji je svaki gost upamtio, a nismo slučajno baš za tu svadbu izabrali najbolje pesme iz našeg repertoara.

Trubači za sve vrste proslava u Valjevu

Trubači za svadbe Valjevo

Sviramo na svim događajima u Valjevu, koje želite proslaviti po tradiciji ili u sopstvenom aranžmanu, a niz pesama koje izvodimo oplemeniće svaki vaš zahtev, i lokal u kom smo mi sa Vama, postaće mali za sve koji žele da čuju zašto je Vaša zabava toliko dobra.
U naš kvalitet, pored sabora Dragačevskog, cele Srbije, upoznali su i stari evropljani, gradovi sa tradicijom i mladi na čijim zabavama od Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Franscuske, preko Austrije i Švajcarske gostujemo i više puta po nagovoru zadovoljnih domaćina, gostiju, njihovih familija i rodbina.

Naša truba u Valjevu

Neka i na vašem slavlju, zablista pesma iz naših truba, najboljih u Srbiji, Valjevska slavlja su jedna od najboljih u Srbiji, i zato opet dolazimo na Vaš zahtev i svaku želju za Vašu pesmu tu smo da izvedemo samo na jedan način, jedini koji umemo, najbolji.
Vaše je da izaberete, gde da dođemo, koga da ispratimo ili kuma koji po mladu ide sa svim svatovima, pesme su tu, za 20 godina iskustva, da Vaša svadba, ili drugo slavlje za Vas bitno, ostane u harmoniji najboljeg provoda u Valjevu i okolnim svim mestima.

Trubači Valjevo telefon

Pozovite, zakažite, mi smo uvek spremni, jer svi naši gosti, širom Srbije, preporučiće nas, zato što smo najbolji trubački sastav, trubači Marka Danića.

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi