TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kovin

Trubači Kovin

Kovin Trubači

trubaci Kovin

Nije slučajno što ovaj deo Vojvodine, Kovin sa svim okolnim mestima, voli zvuke drevnog instrumenta. Trube su kao i istorija bogata Kovina, postojale kroz sve vekove kao i ovo lepo mesto.
Ljudi su oduvek voleli zvuke truba. A najbolji trubači u Srbiji, su taj instrument doveli do vrhunca popularnosti svojim izvedbama pesama. Marko Danić i njegov orkestar truba, kao najbolji u celoj Vojvodini, trubači su koji su celu Srbiju ostavljali na nogama do dugo u noć.
Meštani Kovina, preporučuju nas redovno, svake godine preko familija, prijatelja, komšija, i svako ko je čuo naše izvedbe omiljenih pesama, nije ostao ravnodušan. Najbolja reklama su nam uvek preporuke dragih osoba, to prepoznajemo u glasu domaćina Koviljčana kada nas pitaju za termin za svoja slavlja.

Kao dodatak našem kvalitetu, možemo istaći čuveno gostovanje u „Žikinoj šarenici“, a pored toga, velika imena naše estrade su blistala kada ih prate najbolji trubači Srbije sa Markom Danićem. Za naše nastupe u Guči ste sigurno čuli, medalje zlatne oko vrata naših trubača, 10 članova sa ponosom nose kao najpopularniji i trubači koji najbolje uveseljavaju svoju publiku. A najbolji među njima nosi titulu najbolje izvedeno „Vlasinsko kolo“ i najbolja truba Srbije.
Zato Vojvođani, i svaki Koviljčanin želi naše trube iza sebe koje daju snagu, pesmom bude najlepše emocije, i trema pred veridbu, svadbu, kršenja ili iznenađenja poput rođendana, matura ili proslava diploma najdražim osobama, uvek prolazi sa najboljim pesmama i radosti.

Znamo sve pesme koje Kovin i Vojvodina voli i traži, a po Vašem predlogu, pravimo najbolju kombinaciju za Vaše slavlje, ili se prepustite spremnim listama mnogobrojnih pesama, od starih do modernih i stranih hitova, da samo utonete sa Vašim gostima u najbolju noć, jer sa Vama su bili najbolji trubači srbije, trubački orkestar Marka Danića.
Trube iz naših ruku, čule su se po celoj Evropi, od susednih zemalja, do petropola Francuske, Nemačke, Švajcarske i svim drugim gradovima. Srbija nas svakodnevno čuje ma gde se nalazili, neka i Vaše slavlje ne prođe bez najboljih, Vi i Vaši gosti, najmili to zaslužujete. Sada, kao i predhodnih 20 godina, možete rezervisati na svoj dan Najbolje trubače Srbije, i Marka Danića kao najboljeg trubača.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi