TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Veliko Gradište

Trubači Veliko Gradište

Veliko Gradište Trubači

trubaci Veliko GradišteVeliki je spisak poznatih istorijskih ličnosti koji potiču iz Velikog Gradišta, a istorija ovog mesta, stara je kao i truba na daleko poznata. Još u rimsko doba, truba se čula, ona se i danas čuje u ovom gradu, u podnožju Karpata, i to u rukama najboljeg orkestra u Srbiji, na čelu sa najboljom trubom Guče, Marka Danića.
Truba je među najstarijim instrumentima, specifičnog oblika, predstavljala je simbol pobede i slobode, njena pesma svima je poznata, zbog svetlog zvuka, prodornost svake melodije i pesme, pamti se dugo.
Upravo na trubi, orkestar Marka Danića, odneo je mnoge pobede, na najvećem saboru, trubača u Guči. Naš orkestar, na trubama je izvojevao velike nagrade, od najpopularnijeg orkestra više puta, najbolje izvedenih kola, pesama, bez obzira kom vremenu pripadaju i jeziku.

Veseljaci Velikog Gradišta

Sve to samo za Vaše slavlje, da uveličamo zajedno svadbe, nove godine, da svaku pesmu, po Vašem izboru i želji, stavimo u red za sviranje, ili samo da radimo ono što najbolje umemo, da prezentujemo naš kvalitet, trubama, svih 10 članova daće sve od sebe da budete zadovoljni, kao i 20 godina u nazad, jer zato što smo najbolji trubački orkestar u Srbiji.
Evropa je čula naše pesme, najveći gradovi cele Evrope, najbolji klubovi noćni, diskoteke raskošne, najveća venčanja i proslave, zvali su da se ponovo vraćamo kao i svi veseljaci Velikog Gradišta i okolna mesta.
Emisije su bile punije kada smo mi pozivani, „Žikina šarenica“ i sada ponavlja najbolji trubački sastav u Srbiji, kao i mnoge zvezde koje su jače sijale i pevale sa nama na bini.
Nemate razloga da oklevate, drugi su govorili, od najvećih do Vaših komšija, Vaše je da pozovete i uverite se zašto je baš orkestar najboljih truba u Srbiji tu za Vas.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 2: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi