TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kikinda

Trubači Kikinda

Kikinda Trubači

trubaci Kikinda

Grad koji je iznedrio mnoge poznate ličnosti kroz istoriju svoju, manifestacije u Kikindi su događaj za sebe, a ceo Banat, Vojvodina i Kikinda, najčešće se provode uz dobru muziku, kao i uvek kada se truba traži, Marko Danić, sa svojim orkestrom, Kikindu veseli i ponovo dolazi po pozivu svake godine.
Kao mnogi gradovi u Srbiji, i Kikinda je bila utočište mnogim narodima, i danas, mnoštvo nacija u Kikindi i okolnim mestima, žive zajedno a kada je radost i veselje, svi se slažu, najbolji trubački orkestar u Srbiji, uvek je dobrodošao, a to je najbolja truba Srbije i Kikinde, Marko Danić i njegov profesionalni trubački sastav od čak 10 članova.

Postojimo za Kikinđane već 20 godina, sviramo svu muziku, od kola tradicionalnih za koje izvedbe smo nagrađivani svake godine u Guči, do narodnih starih i novih pesama, preko zabavne, moderne muzike, instrumentala i strane hitove, garant su i zato nas često pozivaju svi Banaćani da ponovo na svom slavlju truba veseli goste, i to najbolji trubači u Srbiji.
Imamo lepo iskustvo sa domaćinima Kikinde i okolnim mestima. Divna ravnica osim rekordnih prinosa, pesmu šalje do svih komšija, a truba svojim prodornim zvukom probudi sve emocije u svakom našem slušaocu, i to Kikinđani znaju jer kao podršku za svoje slavlje uvek bez nedoumica zovu najbolje trubače, orkestar Marka Danića.

Iza našeg trubačkog staža, utemeljili smo 20 godina iskustva i mnoštvo nagrada na prestižnim takmičenjima među kojima sa ponosom ističemo kao najbolji među najvećom konkurencijom, saboru svih trubača u Guči. Kada na takvom saboru dobijemo prvu nagradu kao najpopularniji orkestar i sastav trubača koji ispred sebe prikuplja najviše ljubitelje, srećni smo jer i pred Vama i Vašim gostima izvodimo isto, da svi budu zadovoljni i srećni uz naše trube, to nam je najveća nagrada.
Kikindski svatovi, rođenja, obeležavanje bitnih datuma i svi drugi srećni događaji, uz Vaše predloge i želje izgledaju mnogo veličanstvenije i bogatije, jer Kikinđani kad požele, imaju najbolje uz njih, to su svakako najbolji trubači Srbije, Marko Danić i njegov jednistveni trubački orkestar.
Kako cela Srbija, Evropski gradovi, tako i Kikinda i ceo Banat, više puta uživa u godini sa nama, budite i Vi deo priče o kojoj noći mnogi govore, jer za Vas i vaše drage goste, svirali su najbolji trubači u Srbiji sa Markom Danićem na čelu.

Kontaktirajte nas, u vašoj smo mreži

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi