TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bor

Trubači Bor

Bor Trubači

trubaci borMnogi su nas čuli, ljudi kojima smo svirali, dobro pamte omiljene pesme koje izlaze iz pobedničkih truba Guče, najbolji orkestar trubački u Srbiji, Marka Danića.
Zašto baš mi? Osvojili smo mnogo prestižnih nagrada na velikim takmičenjima i festivalima, jedna od njih je najbolje odsvirano kolo, koje je Marko Danić izveo na saboru u Guči. Zato što svaki komšija, prijatelj, drug i kum Vaš je čuo za nas i naše pesme, zbukove koji se ne zaboravljaju dugo posle našeg nastupa.
Posle nekoliko godina najboljih naših nastupa, u kvalitet trubača najboljih u Srbiji, uverio se i Žika pa smo u „Žikinoj Šarenice“, potvrdili da pesma iz truba profesionalaca, zvuči najbolje.
Zato postojimo, nema tog rođendana gde si ne uživaju uz nas, veridbe su slavnije kada Marko Danić zasvira, da slava ostavi najbolji dojam, stare pesme narodne i kola, spremne su za Vas, sva slavlja koja imate, tu smo za Vas, uvek najbolji trubački sastav Srbije, orkestar Marka Danića.

Jedinstven instrument

Truba je jedinstven instrument, jer kao ni jedan drugi, taj prodoran zvuk i visoke tonove, samo truba može da iznese, i svaka pesma, budi najlepše emocije i svaka proslava je lepša, a kada su sa Vama najbolji trubači, veselju kraja nema.
Žitelji Bora i okolnih mesta, Timočka krajina uopšte, dobro znaju za nas, naše trube veselile su svatove, kumove i domaćine.
Po Vašoj želji, sviramo svaku vrstu muzike, imamo liste pesama spremne za najbolji provod, izaberite prave pesme za Vaše slavlje, ili poželite druge pesme, za Vas ćemo rado napraviti ili dopuniti repertoar, da ni jedna pesma ne ostane bez najboljih trubača u Srbiji, celom Boru i Timočkoj krajini.

 

Telefon 1: 064.50.72.955
Telefon 3: 063.84.48.891

 

Osim u Guči gde smo redovni sastav, tim profesionalnih trubača, gostuje često na drugim festivalima u celoj Srbiji, gradskim proslavama, novim godinama, zvaki događaj koji Vam je bitan, uveličaće se do savršenstva uz najboljeg trubača Marka Danića.
Čekamo Vaš poziv, na jedan od brojeva, za Vas i vama drage osobe, najbolji orkestar truba u Srbiji i Marko Danić sa njima na čelu.

Kontaktirajte nas – U vašoj smo mreži

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi