TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vrste veselja na koja se pozivaju trubači

U Srbiji ali i na celom Balkanu ljudi vole da se vesele i da putem veselja daju sebi oduška, da uživaju i da se opuste zaboravljajući na probleme i brige u svakodnevnom životu.

Trubači Marka Danića

Uvek kada se pravi veselje, ne može se zamisliti bez muzičara, bez svirke uživo a na svim veseljima u Srbiji se pozivaju trubači koji su provereno najbolji muzički bend za proslave i ostale radosne i srećne događaje.

Trubači za veselja su uvek na raspolaganju svima koji prave veselje u bilo kom gradu ili manjem mestu i selu u Srbiji.

U Srbiji se pravi veliki broj veselja koje se mogu rasporediti u nekoliko vrsta. Ako krenemo redom prvo je veselje za rođenje deteta.

Proslava povodom rođenja deteta

BebaRođenje deteta predstavlja najlepši događaj kome se uvek posvećuje najveća pažnja. Trenutak koji donosi radost i sreću za sve članove porodice, prijatelje i rođake jeste rođenje deteta. Rođenje je uvek bilo i ostalo povod da se veseli a kako se rođenje deteta ne može predvideti u koji dan i čas tačno se dogodi, često se trubači pozivaju i kasno u noć da dodatno razvesele one koji su se zatekli i koji su najbliži rođaci srećnim roditeljima.

Proslava krštenja

Najveća vrsta proslave posle rođenja je krštenje deteta. Krštenje je proslava koja se u Srbiji praktikuje redovno. Kada se dete krsti, kada se vrši sveti čin krštenja, obred koji u Pravoslavnoj veri označava primanje deteta u versku zajednicu.

Naravno krštenje se slavi i obeležava uz prigodnu svetkovinu a to su ručak, slavlje muzika i veoma često trubači. Najbolji trubači za krštenje svakako su orkestar Marka Danića. Krštenje se često slavi do duboko u noćne sate.

Specijalno za krštenje kao i za rođenje deteta postoji veliki broj pesama i naši trubači najbolje znaju da sviraju sve pesme, muziku koja je odličan izbor za krštenje.

Što se tiče izbora pesama na proslavi krštenja ne bismo vam preporučili da gosti naručuju pesme koje označavaju ostavljene ljubavi, tugu i slično, već nam je draže da na veselju povodom krštenja deteta vi i vaši gosti zajedno uživate uz vesele i radosne pesme.

Proslava punoletstva

Trubači u svečanoj saliVrsta veselje na koja se najčešće zovu trubači je proslava 18. rođendana – punoletstva. Punoletstvo kao najznačajniji rođendan se uvek slavi u društvu prijatelja i rođaka i označava ulazak mlade osobe u svet odraslih. Proslava punoletstva je uvek uz trubače a na proslavi punoletstva se naručuju pesme, neke vesele a neke i tužne, ostavljene ljubavi, jer mlada osoba je iskusila i lepog i tužnog u ljubavi.

Za razliku od proslave krštenja, proslava punoletstva uključuje aktivno učešće slavljenika na proslavi pa samim tim slavljenik je ovde u centru pažnje za razliku od krštenja gde je dete ipak malo dalje od buke i od galame.

Na proslavi punoletstva trubači najavljuju i iznošenje torte pred goste a tu se slavi, veseli i pije do ranih jutarnjih sati.

Proslava veridbe

Na slavlja kao što su proslave veridbe koja predstavlja uvod u venčanje, često se pozivaju trubači da najave svečano proslavljanje veridbe, da najave i da označe veridbu kao jedan srećan trenutak koji predviđa uskoro venčanje.

Proslava momačke i devojačke večeri

Sledeća vrsta proslava je proslava momačke i devojačke večeri, proslava večeri pre nego što se stupi u brak. Obično je proslava momačke i devojačke večeri trenutak kada se pozivaju prijatelji, drugovi i neki rođaci, obično mlađi svet da se proveseli pred venčanje.

Trubači za svadbu

Proslava venčanja i svadbe je veselje na koje se uvek pozivaju trubači a najbolji orkestar trubača za sve prilike, veselja, venčanja i svadbe jeste orkestar trubača Marka Danića.

Trubači Marka Danića

Sa svojim vrhunskim trubačkim umećem, orkestar Marka Danića će učiniti svaku vašu proslavu i veselje vrhunskim događajem. Proslava svadbe, svadbeno veselje je trenutak kada se svi vesele i uživaju uz najbolju trubačku muziku i najbolje trubačke pesme. Trubači za venčanje prate mladence do crkve, sviraju ispred opštine i sve ostalo kako običaji nalažu, dočekuju kumove, vesele goste koji se opuštaju, raduju i pripremaju za ceo dan slavlja.

Proslava godišnjice venčanja

Trubači za godišnjicu venčanja su veoma često viđeni muzičari na svim proslavama i veseljima kada se slavi godišnjica braka bilo da je u pitanju 5, 10, 15 ili 20 i više godina braka. Naravno na 40 ili 50 i više godina braka trubači za proslavu godišnjice braka se obavezno zovu.

Trubači su odličan izbor kad želite da se veselite i da pokažete svojim prijateljima i rođacima koliko uspešan i dug brak imate. Trubači za proslavu godišnjice braka kao i trubači za venčanje i proslavu venčanja sviraju najlepše pesme koje volite, najavljuju iznošenje torte pred goste i sve što vi poželite.

 

Osim ovih, najčešćih vrsta veselja, u Srbiji se proslavljaju i mnogi drugi značajni događaji.

Na završetak zidanja kuće se pozovu prijatelji, rođaci i naravno napravi se veselje na kome sviraju najbolji trubači.

U Srbiji se proslavlja podizanje rogova na kući, proslavlja se završetak uspešnih poslova, završetak građevinskih radova, zatim tu su poslovne proslave kao što je godišnjica firme, uspešna poslovna godina, ispraćaji u penziju

Dočekuju se i ispraćaju sportisti na prvenstva, proslavlja se pobeda na utakmicama, a čak i muzičari u Srbiji slave i vesele se uz trubače.

Na svakom slavlju nezaobilazni su trubači koji znaju da opuste sve prisutne tako da se svi vesele i uživaju uz trubačku muziku. Orkestar Marka Danića su uvek rado viđeni na svim veseljima u Srbiji i zemljama okruženja kao i u evropskim državama u kojima žive naši koji vole da se vesele i da uživaju uz najbolju muziku trubača.

Pozovite nas i Vi da na vašim proslavama sviramo najlepše trubačke pesme i najbolja izvorna kola.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi