TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vrhunski orkestar Marka Danića – trubači za Vaše proslave

​Dobrodošli na sajt najboljeg trubačkog orkestra u Srbiji, trubača Marka Danića, trubača za veselja, proslave i rođendane, trubača za punoletstva, trubača za svadbe i sva ostala veselja. 

Trubači vrhunski kvalitetni muzičari koji svojim znanjem i sposobnostima mogu da učine čuda na vašoj proslavi.

Kada poželite da nađete najbolje trubače, kada Vam treba najbolji trubački orkestar da prati Vaše goste, da prati mladence, za bilo koji povod, setite se da su najbolji trubači upravo trubači Marka Danića.
Marko Danić, izuzetno kvalitetan i sposoban majstor trubačke muzike, sakupio je vrhunske muzičare na jednom mestu i sa jednim ciljem da Vama učini zadovoljstvo. Vama i Vašim gostima. Cilj trubačke muzike i trubačkog orkestra za veselja Marka Danića je da ljudi budu veseli a to se samo može postići ako pozovete trubače sa ovog sajta

Kako je truba instrument koji se od davnina svira u Srbiji i kako su trubači uvek rado viđeni gosti na svakom venčanju i svakoj proslavi, tako trubači Marka Danića imaju jedan jedini cilj da Vi kao domaćin i svi Vaši gosti budu zadovoljni, srećni i veseli. Zato su trubači za veselja Marka Danića upravo ono što treba na Vašem venčanju i bilo kojoj drugoj proslavi. Pozovite naš trubački orkestar za svadbe u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i svakom drugom gradu i varošici širom Srbije a mi ćemo učiniti sve da Vaša proslava bude događaj kome će se pričati. 
Ako želite da čujete više o nama pogledajte audio snimke, kratke snimke naših pesama, naše trubačke muzike i videćete koliko smo mi izuzetno kvalitetan trubački sastav. Tim vrhunskih trubača, majstora trubačke muzike, virtuoza na trubi na vašoj proslavi učiniće čuda i svi gosti kao i domaćin biće veoma zadovoljni našom muzikom.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi