TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Dokazano je da bez trubača nema pravog veselja!

Nakon svih ovih godina jedna stvar koja se može sa sigurnošću potvrditi je da bez trubača nema pravog veselja. Orkestar Marka Danića ovu tvrdnju i dokazuje jer na svakom veselju na kome naš orkestar nastupa nastaje vrhunska proslava a veselje postaje postaje događaj koji se pamti i koji se prepričava dugi niz godina. Orkestar Marka Danića je osvojio najbolje nagrade na festivalu trubačke muzike u Guči a u naš kvalitet ćete se sigurni smo veoma brzo i i vi uveriti kada pozovete najbolji orkestar trubača 0638448891 koji će vama i vašem gostima ulepšati sve trenutke veselja. Bilo da se radi o proslavama kao što su venčanja, svadbene proslave, proslava punoletstva, krštenja, godišnjica braka i ostale vrste svečanosti, bilo da se radi o privatnim veseljima ili poslovnim proslavama, sve su to pravi razlozi da pozovete orkestar vrhunskih trubača koji će na vašim svečanostima učiniti vama i gostima gostima veliko zadovoljstvo najlepšom trubačkom muzikom.

Mi smo najbolji trubači u Srbiji pobednici Guče i dolazimo na vaš poziv. Odgovaramo odmah bilo da nas nazovete putem telefona viber-a whatsapp-a ili na neki drugi način. Ako više koristite email, možete nas kontaktirati i putem mejla ili kontakt forme. Mi smo uvek raspoloženi da dođemo u svaki grad u Srbiji, u svako mesto i sviramo na vašim svečanostima. Pozovite orkestar Marka Danića jer ćete se sa zadovoljstvom uveriti u kvalitet i lepotu trubačke muzike koju sa vrhunskim umećem sviramo za vas.

Naš orkestar se sastoji od 10 članova koji su vrhunski profesionalci i koji muzičke instrumente sviraju od najmlađih dana. Godine iskustva, vežbanja i usavršavanja se lako mogu primetiti na veselju na kome orkestar Marka Danića svira uživo. Nama je cilj da svi na veselju budu odličnog raspoloženja i stoga nam je u prvom planu da ispunimo sve Vaše muzičke želje, kao i želje vaših gostiju. Orkestar Marka Danića će učiniti da svako veselje biće događaj o kome se priča. Uz uživanje uz najbolju muziku odsviranu na trubi, naš orkestar se trudi da repertoarom koji obuhvata preko 2,000 pesama i kola ispuni svačiji muzički ukus i svakom gostu da bude milo što se na veselju nalazi najbolji trubački orkestar Srbije. Moramo ipak reći da vi kao domaćin možete birati koje pesme će se svirati ali takođe možete da odredite ako neke pesme ne želite da se naručuju na vašem veselju tako da unapred znamo šta domaćin neće pa eventualne želje ponekog gosta izbegnemo.

Uz naš orekstar će sve biti po dogovoru, jer smo pouzdan orkestar koji sa 20 godina iskustva i hiljadama zadovoljnih klijenata, jer poverenje koje ste nam dali maksimalno opravdavamo i dogovor poštujemo. Uz naš nastup na veselju će biti samo najbolja kvalitetna muzika, zvuci koje svi na veselju vole da čuju, a način sviranja takav da podiže goste na igru. Svi vole da se vesele i od trubača uvek zavisi atmosfera na veseslju pa će vaši gosti biti veoma srećni veseleći se uz najlepše hitove trubačke muzike.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi