TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Pobednici Guče i trubači iz Parova spremni da sviraju na vašem veselju

Trubači su više nego ikada spremni za svako veselje koje vi organizujete i očekuju vaš poziv u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

Orkestar najboljih vrhunskih trubača može da svira sve pesme po vašem izboru i po vašoj želji. Kako bi ste vi i vaši gosti bili srećni uz sve najlepše pesme koje želite na svom veselju, trubači sviraju vrhunske pesme i kola.

Trubači za veselja na moru

U Srbiji, koja je postojbina trube, postoje mnogi trubački orkestri a među njima najbolji od najboljih su trubači Marka Danića. Na vašem veselju najbolji trubači postižu da gosti budu srećni i veseli, radosni jer slušaju majstore trube, pobednike sabora u Guči.

Trubači najbolji u Srbiji, orkestar Marka Danića vam predstavlja se svojom najboljom muzikom vi ćete uživati, u to smo sigurni jer trubači Marka Danića sviraju sve pesme po vašoj želji i po vašem izboru.

Sviramo najlepša srpska kola, pesme stare i pesme nove, izvorne i moderne pesme, muziku koja se samo poželeti može. Trubači sviraju najlepše i najbolje a vaše je da ih pozovete jer kad trubači za veselja dođu na vašu svadbu, proslavu, punoletstvo ili neko drugo slavlje, vaši gosti se vesele do kasnih večernjih časova.

Pozivali su nas na mnoga veselja i na mnoge događaje jer su svi odlično čuli i videli da su Trubači Marka Danića odličan izbor za svaku vrstu slavlja. Mi smo trubači koji su iskusni i sviramo više od 20 godina na svim vrstama proslava i veselja u Srbiji i u zemljama u inostranstvu.

Sviramo najlepše pesme, najbolja kola, a u to su se uverili svi koji su nas čuli makar jednom kako sviramo i oni vam mogu potvrditi da su trubači Marka Danića orkestar kakav se samo poželeti može. Na vašem veselju sviramo najbolju muziku.

Naš orkestar se sastoji od deset trubača koji su najbolji muzičari koji sviraju sve pesme po vašoj želji. Svirali smo na mnogim koncertima poznatih estradnih umetnika a pozivaju nas na TV i radio emisije gde sviramo uživo.

Možete nas pozvati odmah ili poslušati neki od video snimaka koje su naši fanovi postavili na YouTube i uživaćete u kvalitetnoj trubačkoj muzici.

Zapamtite da upravo muzika trubača uživo na vašem srećan događaju je ono što vaši gosti traže.

Pozovite nas i uživajte u vrhunskoj i kvalitetnoj muzici trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi