TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za venčanja Novi Sad

Orkestar o kome se priča, koji svi hvale i o kome govore, koji osvaja vredne nagrade na takmičenjima spreman je da na proslavama, slavljima, veseljima i svim vašim važnim danima i datumima obraduje zvanice pesmama iz bogatog repertoara trubačke muzike.

Proslave, pobede, veselja, venčanja, punoletstva – puno je razloga da pozovete trubače Novi Sad.

Godinama smo tu samo zbog vas. Na vašu preporuku, na poziv izlazimo u susret svakom vašem slavlju. Kada poželite najbolje trubače, kada tražite vrhunski, kvalitetan nastup, pozovite trubače Novi Sad. Uvek smo spremni da sviramo na vašem veselju. Priredićemo vašim gostima odlično veselje, vama odlično slavlje, zabavu o kojoj se priča.

Veselje u svadbenoj sali

Trubači za veselje

Uživajte uz trubače ne vašem slavlju uz najbolji orkestar koji je tu da zajedno sa vama i vašim gostima veselje podigne do neverovatih granica. Vašoj familiji, prijateljima, komšijama i celom vašem mestu priredite nezaboravne trenutke jer će naše nagrađivane trube svirati pesme po vašem izboru, najveće hitove, pobedničku muziku sa festivala u Guči.

Sviramo najbolje pesme za vas

Izaberite kojom pesmom želite da započnemo slavlje, sa kojom pesmom želite da dočekamo kumove i rođake, sa kojom pesmom želite da najavimo iznošenje torte pred goste. Uz trubači Novi Sad mnogi su doživeli najbolji provod. Fotografije i snimci sa veselja dele se na društvenim mrežama, sve bruji i svi se raduju.

Trubači za venčanja

Trubači za venčanja

Mnoge popularne zvezde, javne ličnosti nisu propustili priliku da pozovu trubači Novi Sad. Nemojte dozvoliti da vaš glavni praznik, vaš jedinstven događaj, datum, obeležavanje važnog trenutka protekne bez najboljih muzičara i bez najlepših pesama.

Trubači Novi Sad rezervacija

Pozovite nas i rezervišite najbolji provod uz Marka Danića i njegov nagrađivani trubački sastav. Najbolji trenutak da pozovete trubače za vaš važan datum, za veselje, proslavu punoletstva, venčanje je nekoliko dana ranije, po mogućnosti 2-3 nedelje pre datuma proslave.

Znaju nas svugde – Novom Sadu, u Vojvodini i celoj Srbiji. Orkestar smo koji je najpoznatiji, koji će vama i vašim najmilijima ulepšati svaki trenutak proslave. Najbolje slavlje je uz orkestar trubača Novi Sad a vi nas pozovite i uverite se u naš kvalitet.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi