TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Novi Sad spremni da dođu na vaše slavlje

Najlepši ali ujedno i najvažniji deo priprema za veselje jeste izbor muzike.

Uz orkestar trubača Marka Danića, svaki vaš srećan događaj će biti ulepšan najboljim zvucima proslavljenog trubačkog orkestra koga pozivaju na najveće sabora i skupove u zemlju i inostranstvu.

Trubači Marka Danića - okupljanje svatova

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Naš orkestar je za vas pripremio najlepše pesme – od starih izvornih pesama do starogradske muzike, od najnovije moderne muzike, estradnih pesama, zabavne muzike kao i stranih hitova. Sve pesme koje sviramo savršeno se uklapaju i odgovaraju svakoj proslavi. Bilo da je u pitanju veridba, venčanje, krštenje, proslava rođendana, punoletstvo kao proslava nekog drugog srećnog događaja uz nas će svi gosti na veselju da dožive najbolji provod u Novom Sadu.

Marko Danić, vođa orkestra je okupio vrhunske trubače da zajedno ulepšaju svaki vaš događaj, da prenesu lepotu trubačke muzike na veselje. Svaki gost na slavlju, čim za čuje čarobne tonove iz truba najboljih trubača Srbije, momentalno ustaje i ulazi u kolo. Gosti se vesele i fotografišu sa trubačima, snimaju video koji odmah dele na društvenim mrežama.

Pozovite trubači Novi Sad

U bilo koje doba dana možete da nas pozovete i da zakažete dolazak trubača na slavlje. Orkestar Marka Danića je najbolji izbor kao orkestar koji je osvojio nagradu Prva truba Guča.

Nastupali smo na mnogim velikim slavljima, saborima trubača kao i u TV emisijama kao što je Žikina šarenica, rijaliti Parovi… Rado ćemo se odazvati vašem pozivu bilo da živite u Srbiji ili u regionu. Mi smo uvek spremni da vaše najznačajnije datume upotpunimo najboljom trubackom muzikom. Svirali smo na veseljima u najvećem evropskim gradovima, proslave sa domaćim gostima j proslave sa strancima a svima je zajedničko da su bili oduševljeni kad su začuli kako orkestar Marka Danića zvuči.

Pozovite nas ili pošaljite poruku a mi ćemo vam se javiti da se dogovorimo.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi