TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za veridbu – Najbolji orkestar za proslave

Kada ste zaprosili svoju lepšu polovinu došao je trenutak veridbe. Veridba je pravi povod da se na proslavu veridbe pozovu trubači. Najbolji trubački orkestar u Srbiji i šire, trubači Marka Danića će doći na proslavu Vaše veridbe i vrhunskom trubačkom muzikom razveseliti Vaše rođake, prijatelje i sve ostale goste.

Proslava veridbe je često intiman događaj na koji se pozivaju samo najbliži i najmiliji rođaci i prijatelji a trubači za veridbu su tu da grupi najbližih stvore pravo uživanje uz muziku na proslavi veridbe.

Trubači Marka Danića dolaze kod Vas u pravom trenutku. Ukoliko pravite proslavu veridbe u kući, restoranu ili nekom drugom mestu, trubači za veselja dolaze i sviraju najbolju muziku koju Vi poželite.

Možete nam unapred reći koje su to pesme koje Vi i Vaša lepša polovina volite da slušate. Recite nam Vašu omiljenu ljubavnu pesmu i mi ćemo je svirati na proslavi Vaše veridbe.

Samo najbolji trubači umeju da sviraju vrhunsku muziku, sve hitove domaće i strane muzike, stare izvorne pesme, novu muziku i sve što poželite. Trubači Marka Danića znaju da sviraju i džez muziku kao i kantri muziku i valcere tako da ne postoji vrsta muzike koju naš trubački orkestar ne ume da odsvira.

Na Vama je samo da nam kažete koju vrstu muzike volite da slušate a mi ćemo da učinimo sve da se na proslavi Vaše veridbe Vi i Vaši gosti osećate zadovoljno i srećno. Uživajte uz vrhunske trubače na proslavi veridbe, uz trubače Marka Danića i uživajte u najboljoj muzici kakvu samo vrhunski majstori trube umeju da sviraju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi