TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Slovenska Bistrica najbolji orkestar za slavlja

Uz odlične zvuke trube veselje može da počne jer nastupa najbolji orkestar Slovenije trubači Marka Danića, koji su se pokazali višestrukim pobedama na festivalima a pogotovo su poznate naše pobede na festivalu trubača u Guči.

Proslavljeni majstori trube tu su da svako vaše veselje ulepšaju odličnom muzikom, da se o vašem slavlju priča i da se gosti sa uživanjem sećaju odličnog veselja na kome su prisustvovali.

Trubači Slovenska Bistrica dolaze na vaše veselje

Kada trubači Slovenska Bistrica dođu na vašu proslavu svi će sa nestrpljenjem očekivati prve zvuke trube koji označavaju početak odličnog veselja.

Veoma smo poznati širom Evrope i iz tog razloga često putujemo po pozivu i preporukama u razne evropske gradove.

Zato što smo najbolji, zato što nas preporučuju i vole svi i što nas orkestar najčešće se poziva na televizije i gostuje u popularnim emisijama.

Trubači na svadbenom veselju

Kada poželite da trubači Slovenska Bistrica nastupe i da sviraju one najlepše pesme, sve što treba da uradite jeste da nam se javite, da nas pozovete putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo se sa vama dogovoriti o svim detaljima i uvek ispoštovati datu reč. Po tome je naš orkestar poznat i to je jedan od razloga zašto nas svi uvek veoma rado preporučuju svojim prijateljima i familiji.

Ako želite da se na vašem slavlju, na vašoj privatnoj ili poslovnoj proslavi svi raduju i vesele i da atmosfera se podigne do usijanja, pozovite nas jer ćemo vrhunskim zvucima trube razveseliti sve vaše goste kao što smo to uradili na hiljade puta za dve decenije duge karijere.

Najbolja atmosfera na svakom veselju

Atmosfera na slavljima bilo kojim povodom je sjajna uz nastup orkestra Marka Danića.

Sviramo kada su rođendani, punoletstva, svadbe, godišnjice braka, poslovna slavlja, godišnjice osnivanja firme, novogodišnje proslave, različite vrste manifestacija.

Uz trubače se lepše i bolje slavi, svi uživaju jer su članovi našeg orkestra vrhunski profesionalci koji odlično sviraju sve pesme.

Da bi ste uživali u svim trenucima slavlja za vas smo pripremili liste pesama koje ćemo svirati onim redosledom koji ste vi odabrali.

Trubači za veselja na moru

Naš repertoar koji broji preko 2.000 numera obuhvata sve vrste pesama, muziku domaću i stranu, narodnu i zabavnu, klasičnu muziku kao i filmsku muziku. Jednom rečju sve pesme uz koje ćete vi i svi vaši prijatelji biti zadovoljni.

Atmosfera tokom i nakon našeg nastupa će biti dovedena do usijanja a to vam mogu potvrditi i svi koji su nas pozvali da sviramo na njihovim proslavama kao i njihovi gosti koju sa uživanjem i nestrpljenjem očekuju trenutak kada će orkestar Marka Danića nastupiti na slavlju.

Javite nam se, pozovite nas putem telefona i uživajte u nastupu najboljeg orkestra.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi