TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Apatin vrhunski i najbolji za svadbe i veselja

Veselje uvek počinje i uvek se završava srećno uz trubački orkestar a orkestar najboljih umetnika majstora trube stiže po vašem pozivu u Apatin da najboljom muzikom razveseli sve prisutne, sve goste na vašem veselju.

Za svaku vrstu proslave u Apatinu najbolji orkestar, trubači Marka Danića spreman je da najlepšim pesmama i najvećim hitovima ulepša svako slavlje. Naš orkestar odlično svira sve vrste pesama od narodnih do zabavnih, izvornih, starih i modernih pesama. Sve pesme trubači odlično dobro sviraju i nama je čast da na vašem veselju u Apatinu po vašem pozivu u tačno dogovorenom trenutku sviramo najlepše pesme koje vi i Vaši gosti poželite da slušate.

Za najbolje veselje samo treba da nam se javite jer naš orkestar će se sa vama dogovoriti o vrsti pesama i o načinu na koji će trubači na vašem veselju da sviraju. Zato, vrhunski trubački orkestar Marka Danića je bio i ostao pravi izbor za svako veselje u Apatinu u šta ćete se vi i vaši gosti brzo uveriti čim nas pozovete da na vašem veselju sviramo najlepše pesme po vašem i po izboru vaših gostiju.

Gostovanja trubača na televizijama

Orkestar vrhunskih trubača svirao je u mnogim poznatim televizijskim emisijama kao što su Žikina Šarenica, kao što je rijaliti Parovi i sa zadovoljstvom će svirati i na vašem veselju. Pozovite nas za svaku vrstu proslave za svaku vrstu slavlja bilo da se radi o veselju povodom venčanja, rođenja dece, krštenja, svadbe, veridbe ili nekog drugog slavlja.

Orkestar Marka Danića će na zadovoljstvo svih vas svirati najlepše pesme po vašoj želji i po vašem izboru. Zato nam se javite i uživajte u svakom trenutku kada trubači Marka Danića sviraju. Orkestar trubača koji je pobedio na mnogobrojnim takmičenjima, pobednici Guče vama su na raspolaganju da na vašem veselju sviraju najlepše i najbolje. Sve što je potrebno je da nam se javite, da nas nazovete jer smo mi najbolji trubači, orkestar koji će vama i vašim gostima učiniti pravo zadovoljstvo da se svi zajedno proveselite na srećnom i veselom događaju.

I mladi i stari uživaju uz najbolje trubače

Orkestar najbolji trubači će u Apatinu svirati vrhunski i svaki gost bilo da je star ili mlad će uživati uz najbolje veselje koje ste mu priredili pozivajući orkestar vrhunskih trubača.

Trubači za venčanje u Apatinu sviraju kod crkve, kod manastira ili kod opštine. Dočekujemo i ispraćamo svatove, mladencima ulepšavamo najsrećnije trenutke. Pozovite naše trubače, naš orkestar na svoje veselje putem telefona ili putem Viber-a, putem WhatsAppa i mi ćemo vam odmah odgovoriti i sa vama naći najbolji dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi