TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Rođendanske proslave uz trubače

U ovom vremenu žurbe i obaveza, kada se biži dan neke proslave, radostan događaj, mnogi u žurbi pomisle da je bilo koja muzika dovoljna. Ali samo najbolji znaju koja muzika i kako će biti na njihovom slavlju. Već godinama u nazad, najbolji provodi i momenti koji se pamte, prenose društvenim mrežama i trenuci koji su nezaboravni, mogu da pruže samo najbolji, prva truba Srbije Marko Danić i njegov zlatni trubački orkestar.

Naš orkestar nije potrebno posebno predstavljati. Severina nas je samo pozvala i žurka i jedan od najboljih nastupa je počeo, kada su u rijaliti emisijama poželeli nešto drugo, nešto bolje, opet, Marko Danić sa svojim članovima orkestra nastupio je i to su bili najbolje večeri za sve učesnike. Žikina šarenica posebno je bila ukrašena zlatnim prodornim zvukovima naših truba, jer taj uspeh koji postižemo na svakom nastupu velikih sabora trubača, ne prolazi ne primećeno.

Pored slavlja, pojavljivali smo se godinama na velikim takmičenjima. Dešavalo se da nekoliko godina za redom redovno odnosimo pobede kako pojedinačno kao najbolje trube, najbolje izvedene pesme i narodnih kola, tako i kao satav kao najpopularniji, najpoželjniji i trubači sa najviše publike kada nastupaju.

Ne trošite reči, novac i vreme, pozovite najbolje trubače i rešite se nepotrebnih briga, jer sa nama provod je najbolji. Mi znamo i sviramo sve pesme, odaberite žanr, stil, uvodnu numeru, domaću ili stranu, pogoddan instrumental, romantičnu, pobedničku ili veselu pesmu, mi smo uvek uz vas.

Slavljenici nas godinama iznova pozivaju na svoje rođendane, žurke, venčanja su najlepša kada naš orkestar probudi sve emocije na tačno određen trenutak. Rođenja dece, krštenja, nove godine i slave, sve događaje za vas uveličavamo samo najboljim pesmama po vašoj želji ili odabiru spremnih raznih muzičkih lista.

Kako već godinama postojimo u muzičkom svetu, za naše uspehe i zadovoljstvo svih koji su nas bar jednom slušali, osim u Srbiji, nastupamo često na celom Balkanu i Evropi.
Budite deo najboljih, najboljeg provoda i žurke koji ste priredili svojim najmilijima, svojim gostima, sada to možete lako uz najbolje trubače Srbije i Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi