TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Rezervišite orkestar najbolji trubači Niš za vaše veselje

Još danas rezervišete najbolju muziku za veselje, orkestar trubača koji svira najbolje pesme i vašim gostima priredite najbolji provod.

Orkestar Marka Danića je osvojio mmogobrojne nagrade u Srbiji, pobedio na festivalu trubača u Guči – ponosni smo nosioci priznanja Prva truba Guče.

Trubači za venčanja

Trubači za venčanja

Ako želite da vaše veselje bude upamćeno kao najbolje, ako želite da budete ponosni domaćin ili slavljenik, pozovite orkestar koji u svojoj karijeri više od 20 godina svirao na hiljadama slavlja širom Srbije kao i regiona ali i u gradovima Evrope.

Naš orkestar je boravio u svim gradovima ex-Yu država i gostovao na koncertima estradnih umetnika.

Najbolji trubači Srbije će ostvariti sve vaše želje a vaše veselje će biti događaj o kome se priča. Već pri samom ulasku trubača na veselje, gosti osete kako se uz zvuke trube slavljenička atmosfera podiže. Svi prisutni na veselju skaču na noge, hvataju u kolo, prave se fotografije i video snimci i svi uživaju uz orkestar proslavljenih trubača.

Bilo da pravite veselje u Vojvodini da tražite trubače Novi Sad ili da su vam potrebni trubači na jugu Srbije u Nišu kao i u bilo kom gradu u Srbiji orkestar Marka Danića je najbolji izbor.

Uživanje uz vrhunsku trubačku muziku

Naš orkestar podjednako dobro svira sve vrste pesama. Bio da se radi o starim izvornim pesmama i kolima, narodnoj i starogradskoj muzici, najnovijim hitovima sa estrade, zabavnoj muzici ili stranoj i džez muzici. Svi hitovi se nalazi na repertoaru orkestra Marka Danića. Pozivom našeg orkestra će svi gosti na vašem veselju biti zadovoljni izborom, svi se oduševe i vesele jer u repertoaru koji broji preko 2.000 pesama, svako će naći ono što najviše voli.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi