TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Batajnica najbolji za sva veselja

U Batajnici se često organizuju veseli i srećni događaji. Batajnica je pravo mesto za veselja i proslave, za dobar život i za dobro raspoloženje. Trubači Batajnica po vašem pozivu dolaze u punom sastavu ili u sastavu po vašoj želji sa većim ili manjim brojem članova. Zavisno od vrste vašeg veselja trubači u Batajnici sviraju za vas sve najlepše pesme i najveće hitove domaće muzike, izvornu narodnu muziku, zabavnu, popularnu, domaću rok i pop muziku kao i džez muziku i stranu muziku. Trubači Batajnica sviraju i strane hitove, sve po vašoj želji i po vašem zahtevu.

Vrhunska trubačka muzika

Trubači Batajnica sviraju veselja, svadbe, proslave, punoletstva… Trubači za venčanje u Batajnici su najbolji orkestar pod vođstvom Marka Danića, orkestar koji već dugi niz godina osvaja nagrade, orkestar koji je trubačku muziku doveo do savršenstva svakodnevni uvežbavanjem kola i pesama, kako izvornih i starih tako i najnovijih hitova. Trubači Batajnica sviraju za vas da bi na vašem veselju briljirali, da bi svaku numeru upravo onako savršeno sa duhom, sa stilom odsvirali. Naša muzika je vesela i vedra jer trubači su upravo tu da na vašem veselju u Batajnici, vaše goste učine radosnim i srećnim a vi kao domaćin da uživate u najboljoj trubačkoj muzici.

Sviramo u bilo koje vreme kad god želite

Uz trubače Batajnica zabava i veselje može da traje do duboko u noć pa čak i do zore. Mi nemamo problema da dođemo u bilo koje doba dana ili noći jer su naši trubači spremni i sposobni da u svakom trenutku po vašem pozivu dođu kod vas na veselje, da učine srećnim sve vaše goste, slavljenike, rodbinu, prijatelje i kumove. Sve koji žele da se vesele, svi koji su vam dragi uživaće uz najbolji orkestar Marka Danića, uz trubače Batajnica. Mi smi orkestar vrhunskih muzičara, najbolji bez premca, o nama se čuje i za nas se zna širom zemalja bivše Jugoslavije, širom Evrope. Svi za nas znaju, svi nas vole jer mi smo najbolji orkestar trubača za veselka. Gostovali smo na televiziji, svirali sa najpoznatijim estradnim umetnicima, na koncertima podigli atmosferu na veselje. Nastupali smo na mnogim festivalima, osvojili prvo mesto na takmičenju trubača u Guči. Na najpoznatijim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu odnosimo najvažnije nagrade.

Trubači za veselja Batajnica

Dolazimo kod vas, na vaše veselje da vašim gostima učinimo pravo zadovoljstvo. Trubači Batajnica su najbolji izbor kada je potrebno najaviti tortu, uz Marš na Drinu ili neki drugi neku drugu pesmu po vašem vašem izboru i po vašoj želji. Naši trubači su vrhunski muzičari koji sviraju na svadbama, venčanjima. Dolazimo kod mladoženjine kuće, dočekujemo prijatelje i goste, kumove i rodbinu. Sa svatovima idemo po mladu, sviramo kod mladine kuće a zatim kod opštine i kod crkve čineći svatove radosnim i veselim. Tad se iz naših truba čuju najbolja kola, najlepša muzika, najpoznatije pesme. Sve što vi poželite, što vaši gosti vole da slušaju, uz šta se vesele.

Pozovite trubače Batajnica

Javite nam se i dolazimo dogovorenog dana da sviramo sve po vašoj želji i po vašem ukusu. Vaše je samo da nam se javite, da nas pozovete da u Batajnicu dođemo i sve učinimo srećnim i radosnim. Najbolji orekstar za veselja možete pozvati putem telefona, Viber ili WhatsApp a mi ćemo Vam odmah odgovoriti. Pozovite nas da svi uživaju na veselju!

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi