TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Svi će vam čestitati na izboru trubača

Za Marka Danića, najboljeg trubača Srbije, svaki nastup je poseban, svaki događaj je veselje koje treba biti ulepšano najdivnijim zvucima pobedničkih truba.

Sve zvanice će vam čestitati za najbolje slavlje koje ste priredili uz najpoznatiji orkestar trubača koji su se u Srbiji i celoj Evropi proslavili kao pobednički orkestar i najbolji trubači Guče.

Nastup na RTS

Spremite se da na vašim najlepšim trenucima budete veseli, raspoloženi a za to će se pobrinuti vrhunski sastav orkestra Marka Danića.

Uvek tu kada se proslavlja, kada se venčava, veseli na punoletstvu, slavi veridba, kada se rodi dete. Uvek kada se desi neki lep trenutak vredan slavlja, najlepše je slavlje uz pobedničke trubače.

Tokom dugogodišnjih nastupa na veseljima širom Srbije i inostranstva, orkestar Marka Danića je postigao ogroman uspeh. Svi se mogu lako setiti naših pobeda na festivalima, nastupa na televizijama. Da navedemo samo neke – rijaliti Parovi,emisija Žikina šarenica. Naši uspesi su ono što nas proslavlja, ono što najbolje govori o nama.

Svi se raduju kad čuju da na veselje dolaze najbolji trubači

Možete pogledati naše pesme, naše svirke, nastupe. Složićete se da smo najbolji, što vam mogu potvrditi i stotine hiljada ljudi koji su nas čuli uživo na slavljima, veseljima, rođendanima i mnogim drugim srećnim događajima.

Nema boljeg orkestra od trubača Marka Danića

Vaše veselje će sigurno biti događaj o kome se priča i govori jer proslavljeni orkestar trubača Srbije, prva truba Guče predvođen vrhunskim majstorom trube Markom Danićem svira na vašem veselju.

Ako poželite da vidite naše nagrade, mi ćemo vam pokazati naše medalje, naše pehare zlatne sa najvećih trubačkih takmičenja koje iz godine u godinu osvajamo.

Trubači za venčanja

Trubači za venčanja

Najbolji izbor za slavlja je orkestar trubača koji svira pesme od onih najstarijih do najnovijih, od izbornih do najmodernijih. Svaka pesma koju poželite, kolo koje najviše volite će biti odsvirano na vaše najveće zadovoljstvo.

Sve zvanice na slavljima na kojima je nastupao orkestar Marka Danića se mogu složiti u jednom a to je da naš orkestar svira pesme srčano, iz duše onako kako se truba najbolje može svirati

Uživajte i veselite se uz najbolje trubače

Marko Danić, koji je sa svojim proslavljenim orkestrom odneo pobedu na festivalu trubača u Guči, spreman je da nastupi za vas i ulepša svaki momenat vašeg slavlja. Sa najboljim trubačima Srbije se možete lako dogovoriti o dolasku, jer ćemo za vaše zadovoljstvo učiniti sve što je u našoj moći.

Najboljom trubačkom muzikom razveselićemo svakog gosta, ulepšati svaki trenutak vašeg slavlja.

Svaki gost na vašem veselju koga budete pitali priznaće vam da nikada nije prisustvovao lepšem slavlju nego kod vas kada su nastupili trubači Marka Danića.

Naš trubački orkestar se može pohvaliti nastupima na najvećim slavljima, na veseljima na kojima su pozivane najpoznatije javne ličnosti. Za vas smo uvek dostupni da vaše veselje upotpunimo najboljim pesmama.

Kad god poželite pozovite naš orkestar

Mi smo uvek raspoloženi da gostujemo na vašem veselju, samo nam se javite na vreme kako bi smo mogli da isplaniramo dolazak na vaše važan događaj. Naš orkestar svira u svakom gradu u Srbiji a takođe i u celom regionu kao i zemljama Zapadne Evrope.

Kad god se slavi i veseli najbolji trubači su spremni da dođu i da vama i vašim gostima prirede nezaboravno slavlje. Pozovite nas i uživajte u veselju uz najbolje trubače Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi