TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Šta čini dobre trubače za veselje?

Svi orkestri koji sviraju na proslavama, svadbama, punoletstvima, venčanjima, krštenjima i ostalim slavljima, provode velik deo svog slobodnog vremena uvežbavajući nove pesme i kola i trudeći se da one stare obnove i da ih savršeno sviraju na proslavama.

Svaka pesma se uvežbava bezbroj puta dok svaki ton ne bude zvučao perfektno, savršeno.

Dobri trubački orkestri znaju veliki broj pesama i kola a oni najbolji kao sa sajta trubacizaveselja.com znaju gotovo sve pesme domaće i strane muzike.

Ipak poznavanje broja pesama i njihovo savršeno sviranje nije presudno značajno koliko znači kad trubači sviraju iz duše i srca kada osećaju atmosferu i kada brzinu ritma i način sviranja prilagode kako pesmi, njenoj emociji, rečima tako i atmosferi koja vlada na slavlju.

Odsvirati neku pesmu savršeno tačno zna svaki dobar muzičar ali odsvirati je tako da onaj ko sluša oseća snagu emocije, da oseti toplinu kojom zrači ta pesma, koja se u zvucima trube prenosi do slušaoca, to je već talenat sa kojim se rađa.

Trubački orkestar Marka Danića sastavljen je od vrhunskih trubača, talentovanih muzičara koji su talenat nasledili od svojih roditelja i svojih dedova. Svirajući trubu od malena i svakodnevno se družeći sa trubom, kad sviraju, sviraju iz srca, prenoseći emocije svake pesme i svakog kola.

Trubački orkestar Marka Danića - Trubači za svadbe

Najbolji trubači, orkestra Marka Danića, kad sviraju pesme na veselju trude se da ritam i način sviranja u potpunosti prilagode gostima i u skladu sa tim sviraju najbolje tonove iz truba.

Samo tako gosti mogu da osete pravo uživanje koja truba stvara i da se vesele iz sveg srca na veseljima širom Srbije na kojima svira orkestar Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi