TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Rezervišite dolazak trubača na veselje

Nije važno u koje doba godine ste planirali slavlje, važno je da se veselite uz trubače najboljeg orkestra Srbije.

Naši trubači su svirali na najvećim manifestacijama i odnose pobede sa najvećih festivala trubačke muzike. Orkestar koji najrađe pozivaju na koncerte i nastupe najpoznatiji estradni umetnici. Najpoznatije televizije zovu nas da nasupamo u najgledanijim emisijama.

Nastup na RTS

Trubački orkestar Marka Danića

Orkestar za koji je čula cela Srbija, koji su svi gledali i uživali uz najbolje trubače pobednike festivala u Guče. Svako će vam reći da je za slavlje važno dobro raspoloženje a orkestar Marka Danića vam svakako to može garantovati. Svi članovi našeg orkestra su vrsni profesionalci koji trube sviraju još od najranijeg detinjstva. Po celoj Srbiji nastupamo na veseljima slavljima, manifestacijama, svetkovinama. Uvek su trubači bili razlog više da se slavi, da se veseli a orkestar vrhunskog trubačkog majstora Marka Danića je vama na usluzi da u svakom trenutku na vaše veselje budemo pozvani i nastupimo u punom sjaju.

Bilo da slavite veridbu, venčanje, rođenje deteta, krštenje, proslavu punoletstva ili neki drugi povod, budite sigurni da će orkestar Marka Danica, uveliko proslavljen u celoj Srbiji i poznat u inostranstvu nastupiti sa pesmama po vašoj želji. Spremni smo da vašim gostima priredimo odličan provod a vama vrhunsko zadovoljstvo jer najveća nagrada našem orkestru je kada vidimo osmehe na licima vaših gostiju.

Uz najbolje pesme i najlepša kola se svi vesele do kasnih večernjih sati.

Kad god poželite, možete bilo koju pesmu da naručite od našeg orkestra jer imamo najveći repertoar muzike koji broji preko 2.000 numera. Svi odavno preporučuju trubače Marka Danića jer sa 20 godina iskustva slobodno možemo reći da ćemo ispuniti svaku vašu muzičku želju i najboljim izvođenjem zadiviti sve zvanice.
Od nas tražite narodnu muziku, izvornu muziku, zabavnu muziku, starogradsku muziku kao i modernu, najnovije pesme, vaša omiljena kola, domaću i stranu muziku, džez muziku, valcere. Svaku pesmu koju poželite, od izvorne do najnovijih estradnih hitova orkestar Marka Danića će vrhunski odsvirati tako da će se porodica i prijatelji odlično proveseliti.

Rezervišite najbolje trubače

Kada pripremate veselje i pravite spisak gostiju, pozovite najbolje trubače i zakažite dan i čas nastupa. Orkestar Marka Danića će se potruditi da svi uživaju uz najbolju trubačku muziku. Pozovite nas ili pošaljite poruku sa mestom i datum veselja a nama će biti zadovoljstvo da nastupimo na vašem slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi