TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Kako da pronađete najbolji trubački orkestar

Izbor najboljih trubača nije nimalo jednostavan i pri tome za svaku proslavu uvek treba tražiti orkestar koji će kvalitetnim izvođenjem najboljih trubačkih pesama u potpunosti zadovoljiti sve goste na veselju.

Najveći repertoar trubačke muzike

Najčešće gosti imaju različite zahteve, neko se seti ove pesme, neko one, i sigurno ne bi ste voleli da pozovete orkestar koji ne zna da svira pesme koje vaši gosti požele.

Kako bi svi bili zadovoljni, trubači za veselje treba da imaju veliki repertoar muzike koji će garantovati da svi gosti budu srećni, veseli i zadovoljni.

Prilikom izbora trubača za veselje treba pogledati i kako trubači uživo zvuče

 

Naravno jedna od važnih stvari prilikom izbora trubača jeste i informacija gde su trubači ranije nastupali. Ukoliko su trubači za veselja nastupali na nekom od velikih događaja, koncertima, na televizijama, utoliko je bolje jer su to trubači kojima su i mediji poklonili poverenje.

Kod izbora trubača za veselje je važna i informacija koliko je vremena potrebno da orkestar dođe u vaš grad (ili drugu državu). Od udaljenosti često zavisi i koliko dana ranije trebate zakazati nastup trubačkog orkestra.

Pored velikog repertoara pesama koje trubači treba da poseduju veoma važan je i izgled trubačkog orkestra.

Trubači u svečanoj sali

Trubači u zavisnosti od vrste veselja mogu da budu obučeni u elegantnu ili modernu odeću kao i u narodnu nošnju.

Za proslave, svadbe i punoletstva koji su narodnog karaktera, veoma je lepo kad trubači nastupaju odeveni u narodnu nošnju.

Sa druge strane, prilikom poslovnih proslava, slavlja na kojima su većina zvanica poslovni partneri, pun pogodak je nastup trubača odevenih u elegantna odela.

Ako su vam potrebni najbolji trubači za veselje, svakako preporučujemo vam da pozovete trubački orkestar Marka Danića, koji sa orkestrom vrhunskih trubača nastupa u Srbiji, zemljama okruženja kao i u evropskim zemljama u kojima žive ljudi iz naših krajeva.

Pozovite nas i uživajte u kvalitetnoj trubačkoj muzici koju izvodi najbolji trubački orkestar – Trubači za veselja Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi