TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Iznajmljivanje trubača za slavlja

Kad god se pravi veselje, potrebni su trubači. Majstori trube, traže se za rođendane i proslave, veridbe i veselja i sva ostala slavlja. Za vas, za vaše, goste, za rodbinu i prijatelje trubači za veselja Marka Danića su spremni da najlepše pesme sviraju i svima koji žele najbolje slavlje pruže nezaboravan provod uz najlepše zvuke trubačke muzike.

Trubači za veselja

Pozovite najbolje trubače

Kada nas pozovete i zatražite najbolje trubače mi vam možemo ponuditi orkestar koji je osvojio prvo mesto na festivalu trube u Guči. Kao najveći i najpoznatiji festival trubačke muzike, festival Dragačevska truba poznat je u celom svetu a prvo mesto naš orkestar osvojio je zahvaljujući predanom radu i talentu našim muzičara.

Profesionalni trubači

Svi naši muzičari trubači su profesionalci koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva. Kao vrsne iskusne muzičare, naš orkestar pozivaju na mnoge televizije, u najpopularnie misije, na mnoge manifestacije. Svi znaju da je lepota muzike koju mogu čuti iz naših truba nešto najlepše i najveselije što se može doživeti.

Iskusan orkestar pod vođstvom Marka Danića spreman da u svako doba godine dođe da oraspoloži vaše goste i svaku vašu želju ispuni sa najvećim zadovoljstvom.

Trubači Guče

Truba je instrument koja nas čini srećnim, instrument koji se svira najbolje kad se svira iz srca. Marko Danić, prva truba Srbije veoma rado odgovara na sve vaše zahteve. Najveće je zadovoljstvo kada vidimo sreću na licima vaših prijatelja i gostiju, kada vidimo da se zvanice već na prve zvuke trube hvataju kolo u veselju koje traje do kasnih večernjih sati.

Uz nenadmašne trubače svako veselje postaće događaj o kome se priča. Trubači za sve vrste veselja su na raspolaganju vama i vašem gostima, prijateljima i rodbini. Naš orkestar znaju svi, pozivaju nas na svoje koncerte najveći estradni umetnici jer vole da nastupaju u pratnji orkestra pobednika Guče.

Sviramo u Srbiji i inostranstvu

Širom Srbije sviramo na vašim slavljima a na vaš poziv dolazimo i u inostranstvo. Stižemo u sve države Evrope, na vaše slavlje na kome će naš orkestar za vas i vaše goste svirati najlepše pesme. Orkestar Marka Danića svira svu vrstu muzike, pesme domaće i strane, izvorne i narodne i kola, zabavne pesme kao i džez muziku, stranu muziku, valcere, klasičnu muziku i filmsku muziku.

Sa nama ćete biti sigurni da su svi gosti zadovoljni izborom i kvalitetom trubačkog orkestra. Videćete kako će vam se gosti zahvaljivati što ste napravili odlično slavlje. Zato nas pozovite, pošaljite poruku i uživajte uz najbolje trubače na veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi