TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za proslavu godišnjice mature

Ako je od Vaše mature, velike ili male prošlo više godina, onda je pravo vreme da se organizuje proslava mature. Naravno prava je stvar kad se na proslavu godišnjice mature pozovu trubači.

Dolazak trubača će iznenaditi i razveseliti Vaše drugove iz škole jer svi vole da se vesele uz trubače najboljeg trubačkog orkestra Marka Danića.

Matura je prilika da se ponovo vidite sa Vašim drugovima iz škole a najbolji način da se svi zajedno veselite je upravo uz trubače. Truba izvlači iz ljudi ono najbolje, truba Vas pokreće da budete veseli, da budete razigrani, da uživate. Truba Vas opušta i zato se kaže da nema pravog veselja bez trubača a takođe nema najbolje muzike bez trubača Marka Danića i njegovog vrhunskog trubačkog orkestra za veselja. Ako želite najbolje trubače na proslavi mature, pozovite trubače Marka Danića i uživajte dok se Vašim ima drugovima iz škole vraća osmeh na lice.

Svi uživaju kada čuju trubačku muziku, svi se vrate u one najbolje godine, u godine kada su bili srednjoškolci. Godine uživanja, radosti i veselja.

Trubači za veselja Marka Danića sviraju najbolju muziku, znaju sve hitove domaće i strane muzike. Muziku svih generacija i svi koji požele da slušaju trubače će uživati na proslavi godišnjice mature. Zato nas samo pozovite i mi dolazimo u Vaš grad, vaše mesto da najboljom muzikom upotpunimo proslavu godišnjice mature. Pozovite trubače marka Danića i uživajte najboljoj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi