TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubaci Stuttgart dolaze na veselje

Veselja su događaji na kojima želimo da se najbolje provedemo a trubači Stuttgart orkestar su koji će to da ostvari.

Svako slavlje u Stuttgart-u, prilika je da se okupimo sa svojim prijateljima i familjom kako iz okruženja tako i iz domovine i uz zvuke najlepših pesmama i kola provedemo srećne i radosne trenutke.

Uz zvuke trube i trubačke muzike slavlje će biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina. Trubači najbolji u Nemačkoj će opravdati svoj dolazak vrhunskim izvođenjem pesama iz repertoara koji broji preko 2.000 numera.

Bilo koju pesmu koju ste čuli, koju volite Stuttgart trubaci će je vrhunski odsvirati na vašem slavlju.

Da smo pobednici festivala u Guči već je uveliko poznato i zato nas televizije pozivaju u popularne emisije. Nastupali smo u Parovima, Žikinoj Šarenici, specijalnim emisijama za novogodišnje proslave i mnogim drugim. Orkestar Marka Danića na manifestacijama, narodnim okupljanjima pokazali su svoj kvalitet, umeće sviranja trube instrumenta koji je svima prirastao za srce.

Popularni majstori trube

Naši su nastupi popularni i ostaju u sećanju dugo vremena. Kad trubači zasviraju sve one najbolje i najlepše narodne pesme i kola, hitove svih vremena za najkraće vreme oraspolože sve vaše goste. To su trenuci najvećeg slavlja i zato iskoristite ovu priliku da angažujete najbolji trubački orkestar uz koji na vašem slavlju svi gosti uživaju. U odličnom repertoaru, savršenom izboru pesama i kola trubači sa Balkana nastupaju na najboljem veselju u Nemačkoj. Gosti će biti izuzetno zahvalni, rodbina će tražiti da i na njihovim slavljima nastupamo upravo mi jer smo se pokazali kao najbolji.

Trubači Stuttgart dolaze na veselje

Zato nas na vreme pozovite i rezervišete dolazak najboljih trubača u Stuttgart orkestar Marka Danića. Naš kvalitet pokazaćemo nastupom na slavlju na kome će svi gosti biti zadovoljni.

Već od prvog tona odsviranog na našim zlatnim trubama atmosfera se podiže do vrhunca. Zato nemojte dopustiti da na vašem veselju gosti se dosađuju, nego pozivom najboljeg orkestra obezbedite svojim prijateljima i familiji provod kakav im dolikuje.

Pozovite trubače

Zakažite naš nastup pozivom putem telefona, Viber-a i WhatsApp-a i budite sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi