TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Frankfurt najbolje slavlje u Nemačkoj +4917617387760

Svi znaju da su trubači Frankfurt najbolji a naš dolazak na vaše slavlje će još jednom potvrditi naš kvalitet. Svi majstori trube u našem orkestru poreklom su sa juga Srbije odakle dolaze najbolji trubači.

U Nemačkoj na svim vrstama proslava i veselja orkestar Marka Danića svira pesme po vašem izboru i vašim željama.

Bilo da ste napravili spisak pesama ili da pesme naručujete tokom dana slavlja možete uz dolazak našeg orkestra biti uvereni da će se najbolje zvuci trube čuti na vašem veselju.Ako želite da imate svadbu o kakvoj će svi pričati, veselje na kakvom će gosti u najboljem raspoloženju slaviti vaš srećan događaj jednostavnim pozivom trubači Frankfurt će garantovati da će sve biti upravo onako kako vi želite.

Mi volimo dobra veselja i zato se trudimo i da vašim gostima ulepšam sve trenutke.

Zato nam dozvolite da budemo deo vašeg najvažnijeg događaja, da budemo trubači koji će se pozvati za veselje povodom rođendana, punoletstva, krštenja, godišnjice braka ili nekog drugog povoda. Na vašem veselju nastupamo u najvažnijim trenucima a poseban je onaj kada se iznosi torta pred goste.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Znamo da je to deo slavlja koji svi sa nestrpljenjem očekuju, gde su gosti u već dobrom raspoloženju spremni za poseban spektakl. Uz dolazak trubači Frankfurt koji prate tortu gosti će se najbolje provesti.

Kada pronađete salu za veselje, trenutak je da pozovete najbolje trubače koji će uz karakterističan, energičan zvuk prave Balkanske trube svirati živopisno i veselo muziku na vašem događaju.

Sa dolaskom na našu web stranicu imate priliku da pogledate ceo repertoar, da čujete kako izgleda kada trubači Marka Danića zasviraju najbolje i najlepše pesme i kola i da jednostavnim dodirom ikonice za poziv, za Viber ili WhatsApp pozovete trubače koji će atmosferu na vašem slavlju podići na maksimum.Trubači Frankfurt su jedinstvena usluga koja pruža da se u Nemačkoj sa svojim prijateljima i familijom iz okruženja ali iz domovine provedete najbolje.

Zato će majstori trube na vašem veselju oraspoložiti sve prisutne. Potrebno je samo da zakažete datum, vreme i mesto našeg dolaska a mi ćemo se potruditi da u potpunosti svako vaše očekivanje ispunimo i da nas sa zadovoljstvom zovete i na vaša naredna buduća veselja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi