TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Düsseldorf najbolji trubači +4917617387760 pobednici Guče

Trubači Düsseldorf vole što će na vašem veselju učiniti sve zvanice srećnim i radosnim i što u svakoj prilici ćete naš orkestar pozvati kao što to čine zadovoljni domaćini na čijim smo slavljima nastupali tokom naše karijere duže od dve decenije.

Najbolja su ona slavlja na kojima se sa svojim prijateljima i familijom okupimo da u Nemačkoj zajedno provedemo najlepše i najradosnije trenutke.

Zato orkestar Marka Danića sa vrhunskim trubačkim umećem nastupa na vašem veselju čineći da srećan događaj ostane upamćen dugi niz godina. Orkestar najboljih majstora trube pod vodstvom Marka Danića se podnosi što smo nastupali na koncertima poznatih estradnih umetnika, velikim televizijama i popularnim emisijama. Naravno sve to je zasluženo nastupom i pobedom na festivalu Dragačevska truba u Guči gde smo odabrani kao prvi orkestar među velikom konkurencijom. Zato naše vitrine krase pehari i priznanja sa mnogobrojnih nastupa na kojima smo bili a vama i vašim prijateljima ćemo upotpuniti raspoloženje dolaskom trubačkog orkestra poznatog u celoj Nemačkoj.

Trubači sa poznatim

Poreklom iz poznatih trubačkih porodica svi članovi našeg orkestra su još od najranijeg detinjstva zavoleli trubu i uz ovaj instrument uvek provodili svo slobodno vreme. Tokom godina stasali smo u vrsne majstore trube kakvi se mogu čuti na koncertima, festivalima, trubače koji obogaćuju narodna okupljanja i tradicionalne događaje.

Mi znamo da sviramo sve vrste pesama kola i zato je naš repertoar najveći. Broji preko 2.000 numera od kojih možete birati najlepše i najbolje za vaše veselje.

Pozivom trubači Düsseldorf na svoje slavlje imate garanciju da će svi gosti uživati u odličnom raspoloženju. Kako se samo može poželeti majstori trube orkestra Marka Danića sviraće pesme i kola po vašem izboru. Domaća i strana muzika, narodna i zabavna, klasika instrumentali izbor je na vama. Možete zatražiti i neke od popularnih mikseva pesama koji naš trubački orkestar sa velikim iskustvom svira na mnogobrojnim slavljima.

Zato se vrlo brzo od prvog odsviranog tona svi gosti vesele na slavlju koje traje do zore.

Trubači Düsseldorf najavljuju tortu jer je ovo jedan poseban događaj, trenutak kada su svi spremni da se najbolje vesele, trenutak kada se svetla u sali zamrače a u pratnji trubačkih majstora orkestra Marka Danića se unosi torta pred goste. Mnogobrojni video snimci i fotografije potiče upravo sa ovog dela veselja a oni dobijaju i najviše lajkova na društvenim mrežama.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Javite nam se ako želite da se na vašem veselju odlično provedu svi.

Kada nastupe najbolji trubači Düsseldorf tad ćete biti uvereni da ste pozivom našeg orkestra uradili pravu stvar.

Naš orkestar možete pozvati bilo putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i biti sigurni da će svi uživati na slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi