TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Berlin – Najbolji orkestar za veselja +4917617387760

Sva najlepša i najbolja slavlja u Nemačkoj su bila kada trubači Berlin nastupe sa raznovrsnim repertoarem pesama i kola koje sviramo upravo po željama domaćina i slavljenika.

Poznati širom Nemačke a naravno i u otadžbini orkestar Marka Danića svoj vrhunski kvalitet pokazuje na vašem slavlju kojem neće biti ravnog. Ako volite da slušate domaću ili stranu muziku, narodnu ili zabavnu, uživate uz izvorna kola, popularne hitove sa estrade, slušate instrumentale ili filmsku muziku onda budite uvereni da ćete se dolaskom našeg orkestra veseliti do kasnih večernjih sati.

Da bi trubači na vašem slavlju zasvirali sve ove najlepše pesme i kola koje želite iz repertoara koji broji preko 2.000 numera, potrebno je samo da trubači Berlin pozovete i da kažete u koje vreme želite da naš orkestar nastupi na vašem veselju.

Trubači venčanjaNajbolji trubači Berlin na vašem veselju

Mi znamo da sviramo sve po vašem željama što vam mogu potvrditi domaćini kod kojih smo nastupali tokom naše karijere duže od dve decenije. Zato nije čudo što nas isti domaćin nekad i po više puta tokom godina pozivaju na sva svoje veselja jer znaju da bez trubača Marka Danića nema prave proslave.

Svirajući najbolju i najlepšu muziku naš orkestar postao je veoma poznat i popularan. Osvojili prva mesta na mnogim festivalima a naše vitrine su okićene peharima i medaljama, pobedama i pohvalama.

Dolaskom orkestra Marka Danića na vaše veselje možete očekivati samo najbolje. Kad odaberete pesme i kola iz našeg repertoara, orkestar sastavljen od najvećih majstora trube će upravo onim redosledom koji ste tražili svirati na vašem slavlju i vaše goste razveseliti najboljim hitovima trubačke muzike.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Naš nastupi su toliko dobri da nas čak i estradne zvezde rado pozivaju na svoje koncerte, da zajedno sa njima nastupimo na bini i atmosferu na koncertu dovedemo do savršenstva. Svi vole domaće, narodno upravo onako kako se na Balkanu proslavlja.

Pozivom trubači Berlin ćete imati najlepšu proslavu

Javite nam se jer ćete pozivajući naš orkestar uživati u odličnom izboru trubačke muzike, u repertoaru koji obuhvata sve vrste pesama i kola a vaši gosti zahvaliće vam se što ste pozivom orkestra najboljeg u celoj Nemačkoj im priredili vrhunsko veselje.

Naš orkestar možete pozvati putem Viber-a ili WhatsApp-a ili nas kontaktirati slanjem poruke i budite sigurni da će u pravom trenutku kada ste vi to odredili najbolji trubački orkestar u Nemačkoj nastupiti na vašem slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi