TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Duisburg Trubači za vaša veselja orkestar Guče +4917617387760

Svi kažu da vole veselja kakva se prave na Balkanu i zato u Nemačkoj nema slavlja na kome domaćini ne pozivaju trubače jer su trubači Duisburg simbol izvornog veselja onakvog na kakvo smo navikli, kako se na Balkanu uvek pravi.

Trubački orkestar

Atmosfera na slavlju na kome nastupaju trubači orkestra Marka Danića je uvek samo najbolja a to vam mogu potvrditi domaćini i svi slavljenici kao i gosti sa veselja na kojima smo nastupali tokom karijere duže od dve decenije.

Kako su trubači Duisburg orkestar koji je nadaleko poznat, o našim nastupima priča se i govori.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Televizije najgledanije i najveće pozivale su upravo naš orkestar da nastupimo u njihovim popularnim emisijama. U rijalitiju Parovi, trubači Marka Danića nastupali su uživo pred milionskim auditorijom kao i u poznatoj emisiji na radio televiziji Srbije, Žikina šarenica.

Orkestar Marka Danića dobitnik je nagrade na mnogim festivalima a ponosimo se posebno osvojenim peharom na festivalu trubača u Guči.

Za nas će vam svako potvrditi da nema nezadovoljnih slavljenika već nas svi rado preporučuju svojim prijateljima i familiji kao orkestar koji će uvek ispuniti svaku datu reč. Za vaše goste na veselju sa velikim zadovoljstvom sviramo sve vrste pesama i kola.

Od narodne do zabavne, domaće do strane, kola, starogradske muzike, hitova svih vremena, muzike sa estrade, najnovijih ostvarenja. Svako ko je makar jednom bio na veselju na kome su nastupali trubači Marka Danića zna da je veselje trajalo do kasnih večernjih sati.

Posebno je poznato da trubači Duisburg prave najbolje atmosferu kada ulazimo u salu prateći svečano slavljeničku tortu.

U tom trenutku svetla u sali se gase i ulaze trubači prateći tortu i svirajući pesmu koju ste vi odabrali. Gosti sa vrhunskim zadovoljstvom veseleći se, objavljuju fotografije video snimke na svojim profilima i svi koji vas poznaju vide na kakvo odlično slavlje su pozvani.

Kada želite da u bilo koje doba godine napravite veselje kome nema ravnog, pozovite trubače Duisburg. Svi znaju da je najbolja truba upravo ona koja se na Balkanu svira, truba iz Guče a pobednici festivala u Guči će pokazati svoje znanje i kvalitet.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi