TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veselje uz tradiciju i pravu srpsku trubačku muziku

Istorija čovečanstva prepuna je događaja. Isto tako, svi ti bitni datumi počinjali su i završavali se nekim obeležavanjima ili proslavama nakon uspešne realizacije. Malo ko pomišlja na muziku i kako su te proslave izgledale. Danas znamo da su instrumenti načešće korišćeni za te prilike bile upravo trube. Ti specijalni limeni instrumenti su svojom prodornošću, autentičnim zvukom, svim pobedama i slavljima darivale nezaboravne proslave koje pamtimo do današnjeg dana.

Trubači kakvi se pamte

Dozvolite sebi da danas i vi budete deo nečega što će svi pamtiti.
Trube su još od starog Rima pa do danas postojale, usavršavale se, da bi danas imale poznat oblik, i najbolji zvuk. Ali i muzičari umetnici na trubama bivali su sve bolji kroz vekove. Danas najbolji trubači na najsavršenijem obliku trube su upravo Marko Danić i njegov orkestar.

Postojimo na muzičkoj sceni već više od 20 godina i to u sastavu nekada i preko 10 muzičara trubača u orkestru. Sastali smo se pre mnogo godina iz ljubavi prema trubama i pesmi. Tu ljubav prepoznali su mnogi, uključujući žiri na saborima trubača, a među najtrofejnijima svrstavamo sabor trubača u Guči, gde smo svaki put kada nastupamo odnosili pobede.

Najbolja truba Srbije

Najbolja truba Srbije, najbolje izvedene pojedine pesme, „Vlasinsko“ kolo i mnoge druge obeležile su festivale, a publika nas je birala kao najbolje u više kategorija poput najpopulatniji trubački sastav, orkestar koji broji najviše posetilaca kada nastupa, i mnoge druge nagrade.

Osim po nastupima po celoj Srbiji, dobro nas pamte gosti u celom regionu, Hrvatska, Crna gora, Mađarska, kao i najveći gradovi Evrope, Nemačka, Austrija, Francuska, Švajscarska i druge zemlje.
Nastupali smo sa najpoznatijim pevačima naše i estrade iz regiona, u rijaliti programima, u muzičkim emisijama. Slavili smo pobede naših sportista, uvek kako dolikuje trubama kroz istoriju, svaka proslava je posebna i za pamćenje.

Veridbe, svadbe i krštenja

Osetite i vi na svom venčanju, veridbi, kršenju, rođendanu, novoj godini i bilo kojoj proslavi tu pobedu kao mnogi pre vas, budite deo najlepših momenata koji ne znaju za zaborav. Dovoljno je da nas kontaktirate i uverite se zašto smo najbolji. Budite pobednici i sa svojim najmilijima, porodicom i svim gostima, proveselite se kao najbolji domaćini, jer sa vama su uvek najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi