TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zurich – Najbolji orkestar za svadbe i veselja

Cirih je najpoznatiji grad u Švajcarskoj i svakako se može reći da je i najbogatiji švajcarski grad.

Iako ne glavni grad Švajcarske, Cirih je centar švajcarske ekonomije, mesto gde mnoge banke i druge firme imaju svoje sedište. Cirih je grad koji je privlačan mnogim turistima, investitorima i naravno ljudima koji žele da zarade više nego što bi mogli u svojoj otadžbini.

Zurich

Mnogo ljudi koji žive u Cirihu poreklom su iz krajeva bivše Jugoslavije, iz država Balkana koji u Cirihu pronalaze dobre poslove i sa svojim porodicama u ovom bogatom gradu žive čitav radni vek.

Odlazak u Švajcarsku i život daleko od domovine nije uvek lak. Često je potrebno odreći se mnogo toga a to su prijateljstva, druženje, rodbina koja se vidi par puta godišnje, prijatelji. Nije lako biti u inostranstvu daleko od svojih, daleko od svoje otadžbine.

Ipak postoje trenuci kada se cela porodica i prijatelji okupe a to su trenuci slavlja kao što su krštenja, rođendani, punoletstva, veridbe, venčanja i svadbene proslave, godišnjice i proslave praznika kao što su Nova Godina i drugi.

Proslave su prilika da se prijatelji i rođaci druže i uživaju u veselju uz najbolju muziku

Trubači za veselja u sviraju pred mladom venčanjuNaravno, najbolja muzika za veselja u celoj Švajcarskoj jesu trubači Zurich koji iz Srbije po vašem pozivu i vašoj želji dolaze da u tačno dogovorenom trenutku i na dogovorenom mesto sviraju najlepše pesme trubačke muzike.

Trubači sviraju najveće hitove popularnih pesama i kola od onih najstarijih izvornih, pa do najnovijih modernih. Popularni hitovi odsvirani na trubi su pravo zadovoljstvo za slušanje i veselje u Cirihu.

Trubači Zurich su orkestar koji svojim vrhunskim trubačkim umećem, svojim znanjem i sposobnošću svira najlepše pesme na onaj način da svi koji čuju jednom kako trubači za veselja sviraju u Cirihu, uvek ponovo pozivaju naš orkestar.

Vrhunski umetnici na trubi, orkestar Marka Danića u Cirihu svira najlepše pesme i hitove koje Vi i vaši gosti volite da slušate, pesme uz koje volite da se radujete i da igrate.

Trubači Zurich su vrhunski kvalitetan trubački orkestar koji iza sebe ima mnogo nastupa na televizijama. Pobednici smo festivala u Guči, možemo se pohvaliti i nastupom uživo u Parovima.

Popularne TV emisije i estradni umetnici često zovu upravo naš trubački orkestar kako bi na njihovim koncertima činili da svi budu veseli i radosni.

Zurich je grad u kome se često prave proslave venčanja i krštenja, punoletstva i tom prilikom trubači Zurich zajedno sa vama uživaju u veselju svirajući najlepše pesme trubačke muzike.

Bez obzira da li Vaši gosti vole staru izvornu muziku, popularnu narodnu muziku, zabavnu muziku ili džez muziku i valcere repertoar našeg trubačkog orkestra je toliko velik da znamo da sviramo sve pesme i svu muziku za sva vaša slavlja.

Ukoliko želite vrhunsku zabavu, vrhunsku proslavu pozovite orkestar trubači Zurich.

Trubači sviraju na venčanju, kod mladine kuće, doček kumova, gostiju i naravno, kada se torta iznosi pred goste.

Ni jedan orkestar ne može tako svečano da najavi iznošenje torte kao što mogu trubači Marka Danića.

Trubači sviraju pred mladom i mladoženjom

Naš orkestar će u potpunosti zadovoljiti želje Vas kao domaćina i želje vaših gostiju, naravno, u potpunosti poštujući Vaš izbor liste pesama.

Pozovite najbolji orkestar trubači Zurich putem telefona, Vibera ili WhatsAppa.

Uživajte uz našu muziku na svom veselju i veselite se do kasnih sati uz pobednički trubački orkestar Marka Danića u Cirihu.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi