TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Zvuci najboljih truba čuju se širom Srbije

Kada se začuju zvuci najboljih truba, veselje počinje jer orkestar Marka Danića svojim znanjem i umećem dokazuje još jednom svoj kvalitet koji traje više od 20 godina.

Uz zvuke najboljih pesama i kola, uz hitove i pesme kojima se svi radujemo trubači Marka Danića snažnim zvucima trube označavaju početak vašeg slavlja.

Svi znaju da se slavi i veseli kod vas, svi znaju da će veselje da traje do kasnih večernjih sati jer nastupom najboljih trubača Srbije, svima je jasno da će događaj biti pamćen dugi niz godina.

Na svakoj proslavi orkestar najboljih trubača nastupa da ulepša venčanje, krštenje, proslavu punoletstva, da uz zvuk narodne muzike, zabavne muzike, uz najveće hitove podigne atmosferu na vašem slavlju do usijanja.

Kada pozovete trubački orkestar koji ima veliko iskustvo, budite sigurni da će vam gosti biti zahvalni jer uz prve zvuke trube našeg orkestra svi ustaju da se vesele, igraju uz najbolje izvođenje kola vrhunskog trubačkog orkestra Srbije.

Nastup na RTS

Nema pravog veselja bez dolaska trubača Marka Danića koji uz 10 trubačkih umetnika sa velikim zadovoljstvom nastupa na vašem veselju.

Naš orkestar dolazi po pozivu i svira sve one pesme koje vi najviše volite.

Ako tražite trubače sa iskustvom, koji su gostovali na Radio televiziji Srbije u Žikinoj šarenici, trubače koje su nastupali u rijalitiju Parovi na Happy televiziji i u mnogim drugim TV emisijama, nemojte tražiti dalje jer smo mi orkestar kakav želite na vašem slavlju.

Pozovite nas jer će naša trubačka muzika biti upravo ono što je potrebno da vaša veselja postanu najbolja i najlepša.

Bilo da je vaše slavlje tradicionalnog narodnog karaktera ili moderno veselje, budite sigurni da će svaki gost uživati uz odličnu trubačku muziku koju smo pripremili.

Naš orkestar veoma dobro ume da prepozna i raspoloženje vaših gostiju i da tempo sviranja prilagodi tako da se slavlje podigne do najvišeg nivoa.

Obradujte svoje prijatelje, familiju i sve svoje zvanice pozivom najboljeg trubačkog orkestra na slavlje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi