TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veselje uz trubače je najbolje veselje

Veselje uz trubače spada u najbolja veselja upravo iz razloga što su trubači oduvek bili rado viđeni. Trubači su bili i ostali jedini orkestar koji se uvek kretao uz svadbenu povorku i svečanom muzikom objavljivao srećan događaj.

Tradicija i običaji se nastavljaju i u današnje vreme a orkestar trubača Marka Danića je uvek tu za sve vaše svečane trenutke. Naš orkestar trubača, obučenih u svečana odela se kreće sa svadbenom povorkom najavljujući srećan i radostan događaj. Svadbeni trubači se čuju nadaleko i svi znaju kada začuju zvuke trube, kad čuju srpska kola i poznate pesme da je blizu veselje.

Trubači za veselja sviraju rođacima mladenaca

Naš orkestar trubača je nezaobilazan muzički deo svakog slavlja, venčanja ali i punoletstva, veridbe, krštenja deteta. Orkestar Marka Danića za vas svira najbolju muziku i pesme po vašoj želji. Na svadbama pratimo svatove i ulepšavamo atmosferu najboljom trubačkom muzikom.

Naš orkestar je nagrađen na saboru trubača u Guči kao najbolji orkestar a takođe nas prepoznaju i najveći estradni umetnici sa kojima nastupamo na koncertima a često i na svadbenim veseljima. Osim nastupa na proslavama poznat je i naš nastup u emisiji Žikina šarenica kao i u Parovima.

Nadaleko čuveni orkestar Marka Danića je spreman da na Vašem veselju ulepša vama i vašim gostima sve trenutke slavlja. Uz našu muziku se vesele slavljenici i prijatelji. Svima koji su pozvani da zajednički proslave srećan i radostan trenutak naš orkestar svira najbolju muziku i zato smo uvereni da ćete se uz nas provesti najbolje. Sviramo svu vrstu muzike od narodnih do stranih hitova, od domaćih do popularnih zabavnih pesama. Sve što vi i vaši gosti poželite da slušate naš orkestar će vrhunski odsvirati.

Osim liste želja koji nam možete sastaviti i dati da sviramo po željenom redu, možete nam čak i napisati pesme koje možda ne želite da neko od gostiju naruči i mi ćemo uvek poštovati želje domaćina.

 

Vašim gostima pričiniće veliko zadovoljstvo kad začuju najveće hitove odsvirane na trubi. Možete da poslušate pesme koje smo svirali na drugim svečanostima i uverite se u naš kvalitet jer smo sigurni da ćete nas posle toga pozvati da ulepšamo atmosferu na veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi