TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veselja uz trubu ljude čine srećnim

Trubači za veselja su uvek dobrodošli na svaku vrstu proslave koju pravite. Bilo koji broj ljudi da je pozvan na slavlje, trubači Marka Danića će po vašem pozivu doći da vama i vašim gostima sviraju pesme koje Vi uživate da slušate i uz koje se najviše veselite i radujete.

Veliki izbor srpskih narodnih kola i narodne muzike razveseliće svakog gosta na vašem veselju. Mi znamo da sviramo svaku pesmu koju vi poželite i ni jedan gost neće biti razočaran što pesmu ne znamo jer mi znamo svaku pesmu i osim domaće odlično sviramo i stranu muziku, džez muziku, rok, pop i najpopularnije pesme a takođe i valcere.

Mi smo najbolji orkestar trubača u Srbiji

Osvojili smo mnogobrojne nagrade na festivalima trubačke muzike i pobedili smo na takmičenju trubača u Guči. Osim pobeda na takmičenjima, nas su pozivali na televiziji i gostovali smo u Žikinoj šarenici a takođe i u rijaliti emisiji Parovi.

Svi vole da nas slušaju i da se sa nama vesele uz nas je svako slavlje veselije i lepše a naš trubački orkestar koji postoji više od 20 godina se trudi da uvek ispoštuje maksimalno domaćina i da svi budu veseli.

Pozovite nas i bićete veseli kad uživo čujete kako trubači Marka Danića sviraju.

Verujem da ćete biti zadovoljni najviše jer nas svi domaćini posle odsviranog veselja preporučuju svojim prijateljima i rodbini a nama je to najveća čast i zadovoljstvo.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp aplikacije a mi ćemo odmah odgovoriti na vaš upit.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi