TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubački orkestar za krštenja, rođendane, punoletstva

Svi uvek želimo dobre provode, najbolja slavlja, bilo da smo domaćini, slavljenici ili samo želimo da se dobro provedemo. Sa nama, najboljim trubačima Srbije i višestruko nagrađivanim, najboljom trubom Srbije iz godine u godinu, Markom Danićem, doživite nezaboravne trenutke.

Pobede na Trubačkim festivalima

Učestvovali smo na svim velikim i prestižnim takmičenjima, nekada samo kao gosti, a često u konkurenciji najboljih na ovim prostorima. Osvajali smo medalje i priznanja kad god bi nastupali. Neka od priznanja koja smo za vas i zbog vas osvajali su najbolji trubački sastav, najbolji orkestar trubača koji okuplja najviše obožavalaca kada nastupa, najbolji pojedinačni izvođač je uvek član našeg orkestra, i najbolja truba Srbije koja ide nekoliko godina uzastopno pripada Marku Danićem.

Zbog nas se datumi za vaša slavlja zaokružuju i zbog toga što sviramo sve pesme. Izaberite svoje omiljene numere, pevača, hitove starijeg datuma ili najnovije pesme, tu smo da za vas i vaše goste, porodicu, najmilije i sve prijatelje, izvedemo veličanstvene melodije domaće i strane. Instrumentali ili tradicionalna kola u pravi čas, sve pesme zbog kojih smo odnosili pobede na takmičenjima.

Krštenja i rođendani

Uverili su se kumovi, mladoženje, slavljenici rođendana, mnogobrojni na privatnim žurkama, roditelji na rođenjima svoje dece, slavljenici diploma, rodbina na krštenjima i mnogi drugi, da sa najboljim trubačima Srbije, uvek je slavlje do zore i za pamćenje.

Najbolji trubači na celom prostoru bivše Jugoslavije

Za najbolje trube nema prepreka, osim što smo dobro poznati na prostorima Srbije i svim bivšim republikama Jugoslavije, rado se odazivamo na pozive u svim Evropskim gradovima. Pa tako turneje poznatih pevača, velikih estradnih zvezda, Dj-eva, i drugih, ukrašavale su naše trube te spektakularne nastupe.

Velike medijske kuće, svi gledaoci, publika, iznova nas traže da opet uveličamo svaku emisiju. Pa smo tim povodom nezaobilazni orkestar truba u muzičkim, zabavnim pa i rijaliti programima.
Zbog ovih razloga i svih drugih povoda za slavlje, jedini pravi izbor je upravo naš broj telefona, brzo i lako ostvarite dogovor, izaberite termin, dan ili noć, najbolju pesmu ili listu, jer sa najboljim trubama Srbije i Markom Danićem sve je moguće.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi