TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubačka muzika je najvažnija za svaku proslavu

Ljubav je uvek oko nas, kada proslavljamo veridbe, krštenja, rođendane, pravimo zabave za naše prijatelje, okupljanja za kolege, svadbe, ili slavimo slave, i mnoge druge praznike. Tada želimo da sve prođe u najboljem redu, da su svi zadovoljni i srećni, a znamo da bez dobre muzike ostale pripreme ne znače mnogo. Zato smo tu za vas, najbolja muzika, najbolji trubači i orkestar poznat širom Srbije i Evrope.

Trubački sastav Marka Danića više od dve decenije pravi za vas najbolje atmosfere. Bilo koji praznik da slavite. Bilo koje doba godine, dana ili noći, za vas smo uvek spremni. Uz vaš zahtev, pripremićemo nezaboravne trenutke koji će trajati, sve ostalo će toga dana biti u drugom planu, jer pesma iz naših truba čuje se daleko i pamti i prepričava.

Godinama smo zbog vas, i uvek na poziv i preporuku, izlazili u susred svakoj proslavi, ličnih slavlja, praznika svih vrsta, kada ste želeli da samo iznenadite dragu osobu, za vas smo svirali omiljene pesme.

Uvek smo spremni, imamo više lista pesama odmah da preporučimo baš za vaš praznik, a uz vašu asistenciju, možemo zajedno da slavlje podignemo do neverovatnih granica, kako još niste doživeli.

Priredite svojim ukućanima, najbližima, kumovima, komšijama i celom vašem mestu, nezaboravne zvuke iz naših nagrađivanih truba. Deset profesionalnih umetnika na svojim nagrađivanim trubama i čarobnim prstima, za vas i vaše goste izvešće najbolje pesme. Izaberite kojom pesmom da počnemo, uđemo na dogovoren trenutak, da zabava traje cele noći.

Ovakve provode već su osetili mnogi, fotografije i snimci sa slavlja gde smo pozivani i nastupali su hit na društvenim mrežama. Cela Srbija, region i Evropa je slavila uz nas svoje omiljene datume koje pamte ceo život.

Ni mnoge popularne zvezde, javne ličnosti, televizijske emisije, nisu propuštale prilike, nego su pozivale najbolji trubački orkestar u Srbiji na čelu sa Markom Danićem i svi smo slavili do duboko u noć.

Zato ni vi ne dozvolite da taj jedinstveni praznik, datum i obeležavanje protekne bez najboljih muzičara, najvećim izborom pesama zajedno sa nama budite upamćeni kao najbolji domaćin i slavljenik. Pozovite i raspitajte se, rezervišite najbolji provod uz Marka Danića i njegov nagrađivani trubački sastav.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi