TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za veselja Smederevo

Smederevo lep grad koji je istorijski važan za Srbiju, grad u kome se nalazi poznata tvrđava koja nas podseća na srednjevekovnu državu.

U Smederevu se održavaju razne lepe manifestacije kao što je Smederevska jesen, berba grožđa a kad nastupi jesen, prave se i venčanja i svadbe. Naravno, gde su venčanja i svadbe tu se uvek pozivaju trubači. Trubački orkestar Marka Danića je najbolji orkestar trubača za veselja, sve vrste proslava, rođendana, punoletstava i drugih srećnih događaja.

Za svakoga ko organizuje neko veselje bilo za sebe ili za svoje najbliže trubači za veselja Marka Danića će doći i ispuniti svaku Vašu muzičku želju samo najboljom, vrhunskom i kvalitetnom trubačkom muzikom. Samo muzika je dovoljno dobra da se svita na Vašem radosnom događaju.

Bilo da pravite veselje, svadbu, punoletstvo, krštenje deteta, godišnjicu mature ili neku drugu proslavu, uvek pozovite najbolje trubače za veselja Marka Danića. Trubači će u dogovoreno vreme doći u Smederevo i svirati najbolju trubačku muziku koju možete zamisliti. Naši trubači imaju preko 20 godina iskustva i veliko znanje koje smo stekli svirajući na svadbama i drugim proslavama kako u svim gradovima u Srbiji tako i po inostranstvu. Svo to znanje i iskustvo sa svih sretnih događaja prenosimo Vama, kod vas na Vašem veselju.

Trubački orkestar Marka Danića ima iskustvo dugi niz godina. Odnosimo pobede na raznim takmičenjima trubača, sviramo sa zvezdama estradne muzike, na koncertima gostujemo u televizijskim emisijama kao što su Žikina Šarenica, rijaliti Parovi i na mnogim drugim događajima.

Trubači za venčanja i svadbe u Smederevu

Najbolji trubački orkestar svira na svim Vašim srećnim događajima u Smederevu. Dočekujemo mladence kod crkve, kod opštine, dočekujemo ispraćamo goste, kumove, svirajući muziku koju Vi poželite. Osim dobre muzike, odeća trubača će biti u skladu sa Vašim željama – trubači u elegantnim odelima, trubači u narodnoj nošnji i sve što priliči događaju.

Trubači Marka Danića sviraju vrhunsku trubačku muziku na Vašim veseljima, rođendanima i krštenjima u Smederevu. Naš orkestar dolazi u Smederevo u na Vaš poziv u zakazanom terminu i sviramo najbolju muziku za veselja. Vi i Vaši gosti ćete biti radosni i veseli kada čujete kako dobru muziku sviraja trubački orkestar za veselja Marka Danića. Samo najbolji trubači umeju da sviraju tako dobro.

Mi smo najbolji trubački orkestar u Srbiji. Pozovite nas i uživajte u vrhunskoj trubačkoj muzici na veselju uz najbolji orkestar trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi