TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za veselja i svaki srećan događaj

Za sva vaša slavlja, za najbolja i najsrećnija veselja, za događaje o kojima će se pričati dugi niz godina trubači Marka Danića su tu da učine lepim i radosnim svaki vaš događaj.

Bilo da pravite veliko ili malo veselje, trubači našeg orkestra su spremni najboljim izvođenjem pesama i kola koje možete poželeti da se čuju na vašem slavlju. Mi sviramo odlično da će gosti uživati uz kvalitetne pesme koje nagrađivani trubački orkestar svira na vašem veselju.

Trubači Marka Danića - okupljanje svatova

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Možete da izaberete pesme iz našeg bogatog repertoara pesama koji vam može poslužiti kao podsetnik ili da sastavite listu pesama koju želite sa redosledom kada ćemo koju pesmu svirati. Naš vrhunski profesionalni trubački sastav će upravo u trenutku u kome ste vi poželeli, svirati pesmu koja vama odgovara.

Za najsrećnija veselja, za slavlja, za rođendane, za proslave, za svadbena veselja i sve ostale srećne i radosne događaje, orkestar Marka Danića je tu da na vašem slavlju svira najbolje i najlepše.

U sve to su se uverili mnogi koji su nas angažovali da tokom karijere duže od 20 godina nastupamo kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Naš orkestar odnosi pobede na festivalima trubačke muzike.

Uvek za vas smo spremni da sviramo najbolje i najlepše, sve vrste pesama i kola. Naš orkestar svira perfektno jer se uvek trudimo da odlično uvežbamo sve hitove najnovije koje se pojave. Takođe od nas možete zatražiti i one stare, izvorne pesme, one koje su se svirale po kafanama, starogradsku muziku i muziku svih vremena. Podjednako sviramo i stranu muziku, zabavnu muziku, valcere i hitove iz filmova.

Pozovite naš orkestar jer ćemo uz najbolje izvođenje pesma zajedno sa vama proslaviti najbolje trenutke veselja. Vrhunska muzika na slavlju se može čuti samo uz orkestar Marka Danića.

Mi vam možemo garantovati da će na vašem veselju biti odlična atmosfera. U to ćete se vrlo brzo i vi sami uveriti jer su naši trubači majstori trube, hvaljen orkestar koji na svakom slavlju podigne atmosferu do usijanja.

Sviramo kada se dočekuju gosti, kada se mladenci prate do crkve, na opštinskom venčanju kao i tokom okupljanja svatova kod restorana ili sale za venčanje.

Trubači najavljuju tortu

Iznošenje torte pred goste je vrhunac slavlja i nijedna druga muzika osim trubačke ne može tako svečano da najavi iznošenje mladenačke torte. Zato iskoristite ovaj trenutak, rezervišite dolazak vrhunskih majstora trube na vaše slavlje i uživajte u veselju koje će se pamtiti dugi niz godina.

Veselje uz trubače u sali

Trubači za veselje prate tortu

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi