TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za venčanja Loznica

Kad god poželite, kad god hoćete da trubači sviraju na vašim veseljima, pravi izbor jesu bili i ostali trubači Loznica. U Loznici veselju nema nikad kraja a najbolje veselje je upravo uz trubače.Trubači koji sviraju na vašem veselju su iskusni, kvalitetni muzičari, muzičari koji znaju svaku pesmu, svako kolo da odsviraju najbolje a upravo ćete to vidjeti i vi i vaši gosti na veselju koje pravite u Loznici.

Naš trubački orkestar se sastoji od deset trubača vrhunskog kvaliteta. Mi smo trubači koji se bave samo trubom i trubu sviramo od najranijeg detinjstva, takoreći od malih nogu smk uvek sa trubom. Naš trubački orkestar dolazi kod vas po vašem pozivu. Mi sviramo najbolje i u to ćete se uveriti vi i vaši gosti jer ne postoji pesma, ne postoji kolo koje mi ne znamo dobro da sviramo i mi ćemo na vaše zadovoljstvo i na zadovoljstvo svih vaših gostiju učiniti da proslava bude događaj o kome se priča.

Na svakoj proslavi, bez obzira koji bend svira trubači su tu da podignu raspoloženje. Trubači sviraju po nekoliko pesama u nizu i na taj način podižu atmosferu na proslavi. Vi ćete se uveriti i sigurni smo da ćete biti srećni i radosni jer najbolji trubači Loznica sviraju vrhunski pesme, najlepša kola, hitove sa estrade, izvornu domaću muziku ali i stranu i popularnu i džez muziku. Sve pesme možete da naručite od nas a čak možete da nam dan ranije dostavite i spisak pesama putem viber-a ili putem WhatsAppa koje vi želite da se sviraju u određenom trenutku.

Na vašoj proslavi, na vašem veselju bilo povodom rođendana, krštenja, punoletstva, venčanja, veridbe, svadbe ili godišnjice braka ili nekim drugim povodom, trubači Loznica dolaze kod vas i po najpovoljnijoj ceni sviraju sve pesme koje vi i vaši gosti naručite.

Trubači za svadbe i veselja u Loznici

Trubači za svadbu i za venčanje kod crkve u Loznici sviraju trubačke pesme i dočekuju mladence a takođe sviramo i kod opštine. Na svadbi sviramo prilikom iznošenja torte pred goste i u svim trenucima u kojima vi smatrate da je to najbolje.

Osvojene nagrade trubači Loznica

Naš trubački orkestar čine vrhunski trubači koji su osvojili mnogobrojne nagrade i svirali na najvećim na proslavama širom sveta. Trubači ulepšavaju svaki trenutak proslavda najpoznatiji estradni umetnici su nas zvali da gostujemo kao trubački orkestar na njihovim koncertima gde na taj način ulepšamo njihov nastup.

Trubači Loznica na televizijama

Orkestar trubači Loznica nastupao je i na televizijama a to možete pogledati na YouTube kao Žikina šarenica ali poznat je i naš ulazak u popularnu rijaliti emisiju Parovi gde nas svi sa aplauzom i sa radošću dočekuju. Zato su trubači Loznica pravi izbor za vas i vi ćete zajedno sa našim gostima uživati u svakom trenutku vašeg veselja.

Zadovoljstvo na veselju uz trubače

Dozvolite nam da na vašem veselju napravimo pravo zadovoljstvo, pravi spektakl gde će trubači izvesti najlepše pesme koje vi i vaši gosti poželite a vi ćete zajedno sa vašim gostima uživati u svakom trenutku vaše proslave. Pozovite nas i uživajte zajedno sa svojim najmilijima na veselju u Loznici.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi