TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za svadbe – orkestar Marka Danića

Upravo ste pronašli najkvalitetnije i najbolje trubače u Srbiji. Pozovite orkestar koji će vam prirediti nezaboravno uživanje na svim vašim najsrećnijim i najradosnijim događajima. Uživajte u najboljem provodu uz trubače koji su pripremili najbolje pesme i najlepše hitove za vas. Veselite se uz pesme o kojima se govori i priča, uz koje se gosti najviše raduju i vesele.

Sa trubačima veselju nema kraja

Dokazali smo to na mnogim veseljima, na mnogim svečanostima i proslavama. Na veseljima uz orkestar Marka Danića, svi se raduju, svi se vesele, svi slave.

Trubači za venčanja

Pozovite orkestar o kome svi govore najbolje – žiri, publika, nagrade na festivalima. Sve to je ono što nas čini srećnim, što pokazuje naš uspeh, što ulepšava svako slavlje. Orkestar o kome se priča i govori je spreman da na vašem najepšem danu učini sve najbolje za vaše goste.

Najsrećnije trenutke veselje doživite uz pobednike Guče. Nama se svi raduju jer smo naš kvalitet pokazali bezbroj puta. Pozovite nas na svoje veselje a mi ćemo svirati pesme i kola iz repertoara od preko 2.500 pesama. Naš orkestar ima najveći repertoar pesama u Srbiji a vi birajte koje pesme ćemo svirat – od starih narodnih pesama do novih hitova.

Uživajte u veseljima, radosti, sreći i u najboljim trenucima na slavlju. Trubači za veselja spremni su da sviraju najlepše na vašem slavlju. Bilo da tražite najstarije ili najnovije pesme, pesme domaće ili pesme strane mi smo uvek spremni da za vas i vaše goste sviramo najbolju muziku. Zato nemojte da čekate poslednji trenutak nego nas pozovite da na vašem veselju svaki momenat učinimo radosnim.

Svi se vesele i raduju kad nastupa orkestar Marka Danića

Nastup na RTS

Mi sviramo najbolje i najkvalitetnije pesme i najbolja kola. Bez obzira da li pravite veselje povodom punoletstva, veridbe, krštenje, venčanje ili veselje nekim drugim povodom, orkestar Marka Danića je nenadmašan za svaku vrstu slavlja. Pozovite najbolji trubački orkestar koji će u tačno dogovorenom trenutku za vas svirati nezaboravne pesme i najbolja kola.

Odaberite za uvod najpopularnije instrumentale, najveće narodne hitove, podignite atmosferu nezabavnom muzikom a prodoran zvuk trube sa vašeg slavi neka čuju svi. Uz okestar koji uvek ostaje u najlepšem sećanju, hit trubače Marka Danića.

Vaše veselje će ostati upamćeno po najboljem provodu

Najbolji trubači Srbije će obeležiti vaš važan datum. Veselje će trajati dan i noć i ostati zapamćeno u srcima svih prisutnih. Ako hoćete najbolje muzičare, najbolje izvođače narodnih pesama iz celog regiona, orkestar Marka Danića sa svojim vrhunskim trubačima će nastupiti na vašem veselju.

Kada smo pre 20 godina počeli sa nastupima ni slutili nismo da ćemo postati najbolji trubači Srbije a upravo se to dogodilo i sa ponosom možemo reći da od nas nema boljeg orkestra za slavlja. Naš kvalitet je prepoznala Guča i nagradila nas glavnim nagradama.

Pozovite nas na vaše slavlje, proslave najlepših događaja i uživajte uz vrhunski trubački orkestar Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi