TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za svadbe Beograd

Vrhunska trubačka muzika na vašim svadbama, venčanjima, najlepši su događaji za slavljenike, porodicu i prijatelje kao i rodbinu.

Svadba jedan od najbitnijih događaja i najvećih proslava što upravo iziskuje da se svadba dobro pripremi i da muzičari odličnom muzikom sve vreme čine goste veselim i srećnim.

Trubači za veselja na moru

Trubači su u Srbiji ali i šire nezaobilazni orkestar koji na svakoj svadbi svira najlepšu muziku kakva se samo iz truba može čuti.

Neprestanem vežbanjem i usavršavanjem naš orkestar je doveo zvuke trube do savršenstva, omogućujući tako da vi i vaši gosti u potpunosti uživate u svakom trenutku vašeg veselja.

Dočekivanje kumova, gostiju odlazak po mladu, sviranje pre i nakon obavljenog čina venčanja kao i praćenje mladenaca, svatova sve su to trenuci kada trubači pokažu svoje znanje i trubačko umenje.

Orkestar Marka Danića je bezbroj puta na svadbama dokazao koliko vredi nastavljamo da najboljom muzikom uvećavamo radost i veselje.

Orkestar trubača Marka Danića postoji već 20 godina i sa 10 najboljih trubača sviramo na svadbama širom Srbije.

Kako je izbor muzike za svadbu isključivo po željama domaćina, na našem sajtu nalazi se lista pesama za veselja koji se svakodnevno uvećava novim hitovima.

Možete odabrati pesme iz našeg repertoara trubačke muzike a lista pesama vam može pomoći da se podsetite neke pesme koju ste možda zaboravili.

Trubači za svadbe Marka Danića ispunjavaju svaku želju domaćina i što se tiče izvra muzike, redosleda pesama, načina sviranja pa do izgleda orkestra i odevanja.

Naš trubački orkestar će biti odeven u odelo koje vi najviše smatrate da odgovara vašoj svadbi jer nas orkestar pored elegantnih odela takođe ima i narodnu nošnju, pogodno za svadbe na kojima se žele videti trubači u narodnoj nošnji.

Pozovite nas ili nam se javite putem Vibera ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti.

U tačno dogovoreno vreme trubački orkestar Marka Danića dolazi i svira najbolje pesme po Vašoj želji i Vašem izboru.

Pozovite odmah!

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi