TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači sviraju najbolje pesme za veselje

Svaki srećan događaj uz trubače našeg orkestra je događaj o kome se priča dugi niz godina. Neprevazidjenim kvalitetom muzike, trubači Marka Danića su osvojili mnogobrojne vredne nagrade jer je orkestar sastavljen od muzičara koji su svojim znanjem i umenjem u sviranju trubačke muzike, pesama i kola ulepšali na hiljade veselja širom Srbije i inostranstva.

Trubači u sali

Naš orkestar trubača je nadaleko poznat jer je pobedom na festivalu trubača u Guči osvojio glavnu nagradu kao najbolji orkestar a gostovanje na televiziji u rijalitiju Parovi i u emisiji Žikina šarenica samo su neki od naših nastupa na TV ekranima.

Orkestar svira sve vrste pesama od narodne do strane muzike, od izvorne do novokomponovane muzike. Sve što želite orkestar Marka Danića će odlično svirati na trubi a vi ćete uživati u najboljoj muzici uz najlepši provod. Vaši gosti će biti zadovoljni jer su trubači Marka Danića iskusan orkestar koji postoji više od 20 godina.

Dolazimo u svaki grad u Srbiji kao i u inostranstvu a sve što je potrebno je da nas pozovete i mi ćemo ispoštovati dogovor i u tačno vreme orkestar će biti na željenoj lokaciji spreman da najlepšom muzikom unese veselje u proslavu. Domaćini nas uvek preporučuju prijateljima i rodbini a svi koji su nas makar jednom čuli kako sviramo su saglasni da je naš orkestar zaslužio zvanje najbolji trubači Srbije.

Marko danić sa svojim orkestrom vrhunskih trubačkih umetnika spremno očekuje vaš poziv za slavlje koje planirate prirediti za sebe i svoje goste.

Sigurni smo da ćete i vi vrlo brzo uveriti u naš kvalitet trubačke muzike. Vaše želje će uvek biti maksimalno ispoštovane a muzika koju poželite vi kao i vaši najmilije će biti odsvirana na onaj živ, srčan način koji pokreće na igru i na veselje. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete bilo putem poziva, sms poruke, Viber-a ili Whatsapp-a. Mi smo uvek spremni da vam damo svaku potrebno informaciju o nastupu, da vas uputimo i da vam olakšamo organizovanje muzičkog dela veselja.

Trubači vesele goste

Orkestar Marka Danića svira sve vrste veselja od rođendana, punoletstva, krštenje deteta, veridbe, svadbena veselja, venčanja kod crkve, opštine, kao i godišnjice braka i druge slavlja. Uz našu muziku ćete biti sigurni da je svaki gost zadovoljan kvalitetom trubačke muzike. Ako želite da svako od zvanica bude srećan i da se raduje, pozovite nas i uživajte u kvalitetnoj trubačkoj muzici zajedno sa vašim gostima na slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi