TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Šabac virtuozi na trubi

Mnogo je vremena prošlo od prve pojave trube. Limeni instrumenti su se pojavili među prvima još u doba starih i velikih osvajača. U Rimu su doživele ekspanziju i ušle u zvaničnu upotrebu. Kroz vekove truba je menjala svoj oblik, način izrade i upotreba boljih materijala dovela je do danas zvuk trube do savršenstva. A ipak, malo je njih koji umeju da iznesu svaku pesmu i ton na ovom fantastičnom instrumentu kao što je trubački orkestar Marka Danića.

Zašto je ovaj trubački sastav najbolji u Srbiji? Zato što je Marko Danić, koji je i sam najbolja truba Srbije nekoliko godina za redom, okupio oko sebe najbolje trubače, koji su svako ponaosob na svom instrumentu retki virtuozi i umetnici koji jednako kao Marko vole muziku, dobru pesmu i veselje.

Šabac se veseli uz trubače

Taj spoj najboljih trubača Šabac neprekidno za vas učestvuje na svim velikim skupovima muzičara, trubača, festivalima i saborima. Uvek se odaziva na sve pozive. Kada mladoženja želi da u poseban momenat, kada se seče torta, da se zasvira omiljena melodija, kada kum povede svatove, kada se rodi dete, kada se krštavamo i slavimo rođendane, proslavljamo pobede, diplome i sve uspehe.

Najbolji smo jer ste vi tako glasali na mnogobrojnim takmičenjima na kojima smo bili. Ponavljali smo na vaš zahtev pesme za koje smo nagrađivani, svi su veseli kada naš orkestar najboljih truba opet izvodi „Vlasinsko“ kolo, za koje smo opet dobili najviše priznanje.

Najbolji domaćini pozivaju trubače

Osim što nas svi najbolji domaćini i slavljenici u Šapcu i Srbiji poznaju, cela Evropa je čula taj prodoran zvuk naših truba i osetila radost u najvećim gradovima gde su stranci zajedno sa našim ljudima ostali prijatno iznenađeni i poželeli takav provod i na njihovim proslavama.

Danas smo tu i za vas. Najbolje trube Srbije čekaju na vaš poziv i nestrpljivo želimo da sa vama se radujemo, sa vašim porodicama, prijateljima i kumovima, svim gostima. Da na vaš dan izvedemo sve najbolje pesme, od narodnih, zabavnih, stranih hitova i nezaboravnih instrumentala.

Pozovite naš broj, jednostavno zakažite datum i termin, ostalo je naša briga, jer uvek su tu za vas najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi