TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Rijeka – Orkestar Marka Danića

Trubači Rijeka su vrhunski trubački orkestar za svadbe, punoletstva, veridbe i sve proslave u Riieci. Pozovite najbolje trubače, orkestar za veselja Marka Danića da na Vašoj proslavi svira najbolje pesme koje volite.

Rijeka se spominje od starih vremena, gde su pronađeni tragovi naselja iz paleolita i neolita. Najranijem naseljima na današnjem području grada se smatraju keltska Tarsatika na Trsatskom brdu i naselje naselje Tarsata Ilirskog plemena Liburna.

Iz vremena Rimljana datiraju brojni arheološki nalazi kao što su temelji rimskih bedema, zidovi grada, ostaci termi i rimskih vrata. Rijeka je posle pada Zapadnog rimskog carstva u petom veku bila pod vlašću mnogih država a nakon četvrtog veka Sveti Vid postaje svetac zaštitnik grada pa se Rijeka spominje pod imenom Terra Fluminis sancti Sancti Viti što na hrvatskom znači Rika svetog Vida.

U Rijeci je u 16 veku u gradu napravljena štamparija na glagoljici a zbog razvijene trgovine gvožđem, uljem, drvetom, stokom i kožom Rijeka doživljava trgovinski procvat. Godina 1627. osnovana je Isusovačka gimnazija i taj događaj se smatra početkom rada univerziteta u Rijeci.

Posle Drugog svetskog rata, Rijeka je postala glavna Luka Jugoslavije a u industrijskoj proizvodnji su se razvijali brodogradnja, proizvodnja papira, brodskih uređaja, motora, hemijska, naftna i tekstilna industrija.

U Rijeci se među njenih preko 120 hiljada stanovnika uvek događaju proslave, svadbe, venčanja, proslave punoletstva i samim tim Rijeka je grad u kome se uvek dešava neko slavlje. Gde su slavlja tu je i najbolja muzika a kako se mnoga veselja ne mogu zamisliti bez trubača i trubačke muzike to je trubačka muzika za veselja veoma popularna u Rijeci.

Trubači Rijeka su zato veoma traženi muzičari koji sviraju najpoznatije i najpopularnije pesme, uz koje se peva i igra na veseljima, venčanjima, svadbama i punoletstvima. Svadbe u Rijeci su prava prilika da se pozovu najbolji trubači Rijeka, trubači koji će učiniti da se svaka Vaša proslava i svaki Vaš radostan događaj ulepša vrhunskom muzikom najboljeg trubačkog orkestra, trubača za veselja Marka Danića.

Trubački orkestar Marka Danića svira najbolju muziku za najbolje proslave, veselja, svadbe i punoletstva u Rijeci. Sviramo muziku koja čini da ste Vi i Vaši gosti osećate veselo i srećno uz najbolje trubačke hitove domaće i strane muzike. Vrhunska kvalitetna trubačka muzika najboljih trubača u Rijeci čini da se Vaši gosti kao i Vi na najbolji način provedete uz najbolje pesme i hitove izvorne domaće i strane muzike.

Veselje uz trubače koji čine sve da se Vaši gosti najlepše provedu uz vrhunsku trubačku muziku. Trubači za veselja, orkestar Marka Danića su orkestar sa iskustvom koji trubu svira više od 20 godina. Osvojili smo mnogobrojne nagrade na festivalima trubačke muzike, na saboru u Guči i gostujemo u mnogim TV emisijama u rijaliti programima, na koncertima poznatih estradnih umetnika. Trubački orkestar Marka Danića svira na svadbama i veseljima u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Francuskoj, Bugarskoj i Rumuniji. Ukoliko želite da na Vašem veselju sviraju najbolji trubači, pozovite trubački orkestar Marka Danića koji će u tačno dogovorenom terminu doći na Vaše veselje i svirati vrhunsku trubačko muziku, najbolje pesme i hitove koje poželite da slušate.

Najbolja zabava je uz najbolju trubače Rijeka orkestar Marka Danića i najbolje pesme i hitove koje sviraju vrhunski trubači našeg orkestra.

Trubači Rijeka dolaze po Vašem pozivu i sviraju najbolje pesme. Ako volite da se trubačkom muzikom najavi iznošenje torte pred goste na svadbi ili rođendanu, pozovite trubače Marka Danića koji će vrhunskom kvalitetom muzikom i velikim repertoarom pesama zadovoljiti sve prisutne. Naš orkestar će učiniti da se Vi i Vaši gosti lepo i veselo provedete, da se o Vašoj proslavi priča kao o veselju na kome je bilo najbolje muzike.

Trubači Marka Danića sviraju u svim gradovima u Hrvatskoj gde se organizuje proslava i veselje. Svaki radostan događaj je još lepši kada se atmosfera na veselju podigne uz najbolje trubače orkestra Marka Danića.

Sve što je potrebno je da nas pozovete, pošaljete poruku na Viber ili na WhatsApp i mi ćemo vam odmah odgovoriti. Mi smo uvek online i odmah Vam odgovaramo i dogovaramo.

Zato pozovite najbolje trubače Marka Danića i uživajte u vrhunskoj proslavi Vašeg veselja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi