TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Novi Sad najbolji orkestar za veselja

Čovekova potreba za zabavom nije nova pojava. Uvek u istoriji su se slavile pobede, festivali, razne zabave i uvek uz muziku. I tada je narod se zabavljao uz dobru pesmu, i tada još u starom Rimu, trube su svojim zvukovima popunjavale skupocene dvorane. Danas imamo najbolje trube Srbije, najbolji trubački sastav koji vodi Marko Danić.

Godinama smo prisutni i nezaobilazni muzičari na svim veseljima i slavljima u Novom Sadu. Orkestar Marka Danića osim zagarantovanim provodom, mnogobrojnih gostiju i slavljenika koji mogu da posvedoče najboljoj atmosferi koju pravimo, za nas govore priznanja i nagrade, prva mesta na velikim takmičenjima.
Gde god su se pojavile zlatne trube Marka Danića, osvajale su prva mesta, bili smo pozivani na najbolja slavlja, kod poznatih ličnosti, u medijima smo u emisijama uvek do vrhunca podizali veselje, bili smo gosti u rijaliti programima i mnogim drugim događajima.

Osim u Srbiji, naše trube, sastav trubača Marka Danića odnosio je pobede na inostranim takmičenjima, zemljama u regionu, celoj Evropi.

Sada je red na vas, da za svoj dan proslave u Novom Sadu imate najbolje muzičare, sve te nagrade koje smo za vas osvajali, sve te pesme uz koje su se hiljade gostiju radovali, da odjeknu iz naših zlatnih truba i na vašem slavlju.

Česti smo gosti na svim veseljima, po preporuci slavljenika, njihovih familija i gostiju, opet se vraćamo i svake godine iznova slavlja se pamte i prepričavaju. Od rođenja dece, krštenja, mature i diplome, do veridbi, venčanja ili proslave u firmama, najbolji trubači su uvek uz vas u svakom trenutku.

Ne oklevajte dugo, odmah pozovite naše brojeve telefona, raspitajte se za vaš termin, tražite najbolje trubače Novi Sad, odaberite pesme, ili cele liste, jer za vas najbolje izvodimo sve vaše omiljene pesme. Od narodnih, starih pesama, zabavnih i hitova novijih, do Jazz numera, jer za vas smo spremili samo najbolje za vašu proslavu.

Budite sa nama deo pobednika, ugodite sebi i svojim najmilijima, svim gostima, nezaboravne provode o kojima će mnogi pričati, neka ceo grad, vaše mesto i vi ostanete upamćeni kao domaćini najboljeg provoda jer sa vama su najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi