TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Marka Danića garantuju najbolje veselje

Svi slavljenici a ponajviše domaćini žele da muzika na veselju bude najlepša, da ljudi budu radosni i da veselje dobije na značaju jer veselje bez dobre muzike nije ono pravo.

Ispred opštine trubači  sviraju nakon venčanja

Trubači ispred opštine

Uz najbolje pesme, kola, uz najlepšu muziku i provod svi u Srbiji kao i u državama u okruženju vole da čuju i vide dolazak naših trubača. Orkestar najboljih trubača Marka Danića je spreman da u svakom trenutku vama i vašim gostima uveliča trenutke veselja nezaboravnom svirkom i vrhunskim izborom pesmama. Bilo da se organizuje proslava povodom rođenja deteta, bilo da pravite krštenje, punoletstvo, veridbu, venčanje ili neki drugi događaj budite sigurni da je orkestar Marka Danića odličan trubački sastav koji će vama i vašim gostima prirediti prelepe trenutke radosti i zadovoljstva.

Kao što je dobro posluženje važno za uživanje u ukusu tako je i dobra muzika trubača prija ušima, prija srcu i podstiče na veselje. Slavlje nikad ne može da bude tako dobro kao kada nastupaju nenadmašni trubači orkestra Marka Danića, proslavljeni pobednici Guče. Naš orkestar je uživo nastupao u rijalitiju Parovi i zadivio sve učesnike. Bili smo gosti i u emisiji Žikina Šarenica na RTS.

Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom slavlju, naš orkestar zavređuje potpunu pažnju. Zato su nas uvek na svoje koncerte pozivali i domaći estradni umetnici da podignemo atmosferu i na njihovim koncertima.

Kada poželite najbolje za vas i za vaše goste, za vaše prijatelje, rodbinu, kolege, jednom rečju veselje za sve zvanice na slavlju bićete sigurni da je orkestar Marka Danića pravi izbor. Naše iskustvo od sa više od 20 godina sviranja na slavljima širom Srbije, bivše jugoslavije i naravno evropskim državama u kojima naši radnici žive i rade dovoljna su garancija da ćete i Vi biti srećni i veseli uz vrhunsku muziku našeg orkestra.

Trubači Marka Danića kod opštine

Trubači za venčanja sa svatovima ispred opštine

Naši trubači za vas i vaše goste sviraju sve pesme koje poželite. Zato možete, ako vam odgovara, unapred napraviti listu pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju a takođe i tokom veselja možete naručivati pesme. Možete tražiti pesme i kola koja god poželite a naš orkestar će to sa zadovoljstvom na majstorski način odsvirati.

Ako želite najbolje za vaše goste, ako želite vrhunski, kvalitetno, da uživate svi u slavlju orkestar Marka Danica je uvek raspoložen da po vašem pozivu dođe na slavlje. Pozovite nas ili pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi