TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Leskovac najbolji orkestar na Vašem veselju

Svaki čovek i svaka žena u Leskovcu bez obzira na godine koje imaju oduvek su težili radosti i slavlju. Nekada i bez povoda, želimo da se u Leskovcu uz trubači i najbolju muziku radujemo sa svojim bližnjima, porodicom, prijateljima, hoćemo da iznenadimo drage osobe, kumove. Bilo da samo želite da se dobro provedete ili da obeležite bitan događaj, najbolja muzika i najbolji trubači Leskovac i cele Srbije su tu, zbog vas.

Mi sviramo sve pesme, za sve vaše važne datume, obeležavanja, godišnjice, proslave lične, porodične, slave i nove godine, žurke i najbolje provode doživite uz najbolje trube Srbije i trubači Leskovac višečlanog orkestra trubača Marka Danića.

Trubači Leskovac su provereni orkestar

Pre više od 20 godina smo se sastali iz ljubavi prema pesmi, željom za radošću i voljom da zajedno sa vama se veselimo. Uspešno to radimo iz godine u godinu. Naš trubački orkestar je u svoje vitrine okačio bezbroj medalja i priznanja koje smo osvajali sve ove godine za vas. Naše zlatne trube su sijale i osvajale najprestižnije nagrade poput najbolje pesme, najbolje trube, najbolje izvedenog narodnog kola, i mnoge druge nagrade. A među nama je i najbolja truba Srbije Marko Danić koji je godinama za redom osvajao titulu najbolje trube Srbije.

Najbolje, prodorne zvukove naših truba kroz pesmu u Leskovcu čuli su svi, ne samo prezadovoljni domaćini i njihovi gosti, nego celo mesto gde zajedno sa vama slavimo do jutarnjih sati. Osim toga, naš kvalitet na daleko je poznat pa smo ćesto pozivani u medije, na Tv emesije, kao pozadina popularnim špicama, gostovanja u najgledanijim emisijama, kao prateći orkestar velikom broju popularnih pevača na našim prostorima.

Leskovac se veseli uz trubače Marka Danića

Zašto da i vi ne budete deo najboljeg provoda. Dovoljan je jedan poziv, i najbolji provod za vas i vaše goste može da počne, bez briga i nedoumica, jer sa najboljim trubačima Srbije samo najbolje može da bude.

Obeležite svoj važan datum, iznenadite svoje goste i najmilije, izaberite narodnu, tradicionalnu, modernu i pop muziku, strane melodije i instrumentale, odaberite redosled ili listu pesama. Sa nama ste uvek u prednosti jer mi smo uvek spremni za najbolji provod, jer sa najboljim trubačima Srbije i Markom Danićem u Leskovcu samo najbolje možete da očekujete.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi