TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kragujevac najbolji orkestar za slavlja

Kada začujemo zvuk trube, kad ugledamo trubače koje prolaze ulicom, svi znamo da se dešava neko veselje. Truba je instrument koji je osvojio srca svih ljudi u Srbiji ali i inostranstvu a pozivi našem orkestru na slavlja u sve države Evrope dokaz je koliko je truba široko rasprostranjena.

Kada pravite slavlje i veselje za vaše goste i prijatelje, kada organizujete srećan i radostan događaj budite sigurni da će uz majstore trube, orkestar Marka Danića, vaše veselje biti događaj o kome će se pričati.

Trubači Marka Danića - okupljanje svatova

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Uz kvalitet trubačke muzike, orkestar koji je dobio mnogobrojne nagrade na festivalima širom Srbije možete biti sigurni da će slavlje na vašem srećnom i radostan danu biti ovekovečeno za dugi niz godina, da će se o vašem veselju pričati i sa radošću deliti fotografije a gosti uživati u odličnom izboru pesma i kola koje smo pripremili za vas.

Trubači Kragujevac najbolji orkestar

Kvalitet naše muzike poznat je širom Srbije i svako će vam reći da su trubači Kragujevac izvrstan orkestar koji uvek osvaja sve najbolje nagrade. Za vas smo pripremili liste pesama za veselja koja sviramo po vašoj želji i po redosledu koji vam odgovara. Sa našim orkestrom se uvek možete lako dogovoriti o tome kada i koju pesmu želite da se svira jer su trubači u Srbiji nezaobilazni element svakog slavlja.

Naš orkestar dolazi u sve gradove Srbije tokom cele godine da sviramo u trenucima veselja kad god poželite. Trubači Kragujevac su tu prilikom proslavljanja rođenja deteta, proslave krštenja. Uz trubače i vatromet se iznosi svadbena torta, proslavlja punoletstvo. Gosti na slavi takođe vole da se razvesele uz zvuke trubača i najbolje emocije su tu uvek kada se začuje zvuk dobre trube. A zvuci naših truba poznati su i sa televizija i sa nastupa na festivalima. Festival u Guči nagradio nas je prvom nagradom a reditelji nas pozivaju da sviramo u njihovom filmovima.

Najtalentovaniji orkestar trubača je spreman da vrhunskom muzikom obeleži svaki vaš važan događaj. Muzika nas okuplja i povezuje, muzika je umetnost ali i više od toga. Muzika je način života a uz trubače i trubačku pesmu veseli se i slavi tokom dugog niza godina na ovim prostorima. Zato nas pozovite jer će na vašem slavlju biti trubači o kojima se priča.

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi