TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bosna za svadbe i druga veselja orkestar najboljih trubača

Bosna je poznata po dobrom muzičkom ukusu a iz Bosne su potekli mnogi poznati pevači. Svi u Bosni vole da slušaju kvalitetnu muziku, muziku koja pripada Balkanskom prostoru i na svadbama, punoletstvima i drugim proslavama u Bosni, sluša se izvorna i moderna muzika koja najbolje zvuči kad se čuje uz zvuk trube.

Zato su tu za Vas trubači Bosna za sva veselja, koji sviraju najbolje pesme stare i nove hitove domaće muzike.

Mi smo najbolji trubači Bosna koji dolaze na vaše proslave u bilo koje mesto u Bosni. Mi sviramo najbolju trubačku muziku i bilo da organizujete proslavu rođendana, venčanja ili neke druge srećne događaje u Bosanskim gradovima, kao što su trubači Sarajevo, trubači Banja Luka… Dolazimo u bilo koje mesto u Bosni na sva Vaša veselja.

Pozovite najbolje majstore trubačke muzike, trubački orkestar Marka Danića koji su tu da odsviraju najlepšu muziku na svakom Vašem veselju. Trubači Bosna sviraju vrhunsku muziku i umeju da učine da se vaši gosti osećaju srećno i zadovoljno a da se o vašem veselju priča dugo vremena.

Svi koji su nas zvali jednom, pozivaju nas opet na svaku svoju proslavu jer su izuzetno zadovoljni kvalitetom naše muzike. Naš iskusni trubački orkestar koji već godinama svira vrhunsku kvalitetnu trubačku muziku ume da razveseli sve prisutne na vašem događaju. Bilo da se radi o svadbi, veselju, krštenju, proslavi punoletstva ili nekom drugom veselom događaju, trubači Bosna dolaze radi Vas.

Vođa trubačkog orkestra za veselja, Marko Danić je okupio oko sebe vrhunske majstore trubačke muzike. Kako je trubačka muzika oduvek bila popularna i oduvek su je voleli svi ljudi iz ovih krajeva tako se i uz trubače Bosna svi rado vesele.

Naš trubački orkestar veoma rado svira na svim veselim događajima u Banjaluci, Sarajevu i u svim drugim Bosanskim gradovima trudeći se da na svakoj proslavi, domaćini i gosti budu zadovoljni našom vrhunskom trubačkom muzikom.

Domaćini mogu da odlučuju, da biraju kada i kako ćemo svirati, koje pesme ćemo da sviramo a koje pesme ne želite da neko od gostiju naruči na Vašoj proslavi. Zato možete napraviti spisak pesama koje želite da se slušaju na Vašem veselju. Vi u potpunosti odlučujete šta ćemo svirati i zato ako pravite vesele događaje, proslave, rođendane, krštenja, punoletstva u Bosni pozovite naš trubački orkestar.

Trubači Marka Danića su uvek rado viđeni na svakom veselju u Bosni i zato nas pozovite putem Vibera ili WhatsApp, jer mi smo uvek spremni da dođemo u Vaš grad i razveselimo sve prisutne na vašem radosnom događaju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi