TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Svaki grad u Srbiji sa radošću dočekuje trubače

Uvek kada biramo, u nedoumici smo često da prepoznamo pravi kvalitet. Danas kada postoji mnoštvo muzičara, pesama i vrsta zabave, kako odabrati najbolje?

Trubački orkestar Marka Danića odlučio se za poseban put. Sastali su se pre više od 20 godina zbog dobre pesme, svakodnevno su usavršavali najbolje melodije, najzahtevnije tonove i danas ovaj orkestar vrsnih muzičara poznat je širom naše zemlje i svim delovima Evrope.

Godine uspeha našeg trubačkog orkestra

Nakon ovoliko godina uspeha, uspeli smo zahvaljujući vama da osvojimo mnoga srca našim nagrađivanim trubama. Osim najvećih festivala, sabora trubača gde smo redovni učesnici i osvajači nagrada, bez i jedne reklame pozivali su nas da gostujemo na najpopularnijim zabavnim i muzičkim emisijama. Rado smo se odazivali i pravili najbolje provode u svim gradovima na velikim proslavama na trgovima.

Zajedno sa vama i mnogobrojnom publikom, slavili smo nove godine, osvajali najveća priznanja, najduže aplauze, vraćali se na binu nekoliko puta.

Ljubav prema trubi, pesmi i veselju

Zbog ljubavi prema pesmi, svaki domaćin zna da kada bira najbolje za sebe, svoju porodicu, kumove, decu, najmilije i sve goste, pozivan najbolji trubački orkestar u Srbiji i Marka Danića koji je najbolja truba Srbije već godinama za redom.

Zadovoljni domaćini nas opet i iznova pozivaju i preporučuju svojim prijateljima jer mi znamo sve pesme, i to izvodimo na najbolji način. Savršen prodoran zvuk naših zlatnih truba daje doznanja svima, celom mestu, da je najbolji provod tu gde su najbolji trubači.

Za sve vaše proslave imamo spreman ceo repertoar, a zajedno sa vama, vašim predlozima, napravićemo najsavršeniji redosled pesama, početi u tačno dogovorenom vremenu, kako bi vaše slavlje bilo još veće i jedinstvenije.

Pozovite najbolje trubače

Na vama je da nas pozovete na poznate brojeve, brzo i lako se dogovorite i brige ostavite drugima. Sa nestrpljenjem ćete očekivati vaš najradosniji dan, jer ćete biti sigurni da je provod toga dana i to najbolji baš kod vas, za sve prisutne.

Osetite slast pobede jer ste omogućili svima da sa vama proslave vaš dan, neka nezaboravan provod bude pamćen i neka traje do duboko u noć. Budite najbolji jer su sa vama najbolji trubači Srbije i regiona, trubački sastav Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi